"Toti rusii sunt nascuti KGB-isti!" Antrenorul care a lansat-o pe Maria Sarapova in tenisul mare face dezvaluiri

Robert Lansdorp, 77 de ani, antrenorul care a pregatit-o timp de opt ani pe Maria Sarapova si practic a lansat-o in tenisul mare a vorbit despre situatia fostei sale eleve. Vezi AICI ce ajutor primeste rusoaica din tara natala Cei de la Nike au parasit-o repede, desi ea este Miss Nike si le-a adus o gramada de bani si i-a ajutat cu notorietatea ei.

acum 95 luni (17 Mar 2016)

Robert Lansdorp, 77 de ani, antrenorul care a pregatit-o timp de opt ani pe Maria Sarapova si practic a lansat-o in tenisul mare a vorbit despre situatia fostei sale eleve.

"Ce i se intampla Mariei mi se pare asa ca o vanatoare de vrajitoare din partea Agentiei Anti Doping

Nu stiu detaliile scandalului, dar Sarapova n-ar fi luat niciodata intentionat un medicament interzis.

Am vazut-o deprimata, iar ea a fost mereu o persoana vesela si m-am intristat sa o vad asa.

Eu nu inteleg de ce Agentia anti-doping nu a informat direct echipa Mariei cu privire la interzicerea acelui medicament. Au trimis un mail unei fete care primeste mii si mii de mailuri. Nicio persoana cu o astfel de inteligenta nu ar fi luat un medicament interzis stiind ca merge la Australian Open, unde va fi testata.

Eu n-am stiu niciodata ca Maria ar avea probleme cu inima, sau cu diabetul, dar ea este o persoana destul de secretoasa.

Am avut o relatie foarte apropiata cu ea, cum n-am avut cu nimeni pe care am antrenat. Am mers cu sotia mea si i-am dus un pom de Craciun si cadouri si astfel a avut si ea Craciun, Maria a facut mereu parte din familia noastra. Vezi AICI ce ajutor primeste rusoaica din tara natala

Cei de la Nike au parasit-o repede, desi ea este Miss Nike si le-a adus o gramada de bani si i-a ajutat cu notorietatea ei.

Cred ca jucatoarele care au criticat-o pe Maria nu sunt deloc nefericite cu situatia in care se afla ea. Sunt invidioase din cauza succesului ei si de aceea lupta impotriva ei.

Nu e vorba de bani, e doar invidie. Maria face o gramada de bani si este foarte frumoasa. Nu e absolut nimic gresit in legatura cu ea"

Foto Daily mail

Clubul Sarapova se mareste rapid! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro