Toti postacii primarului Robu. Cum a ajuns un fotomodel american sa distribuie mesajele unui politician roman

Toti postacii primarului Robu. Cum a ajuns un fotomodel american sa distribuie mesajele unui politician roman

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, este unul dintre cei mai activi primari de pe Facebook, fiind printre primii politicieni care a ajuns sa transmita conferintele de presa live pe Facebook. Dincolo de aceste persoane, ale caror distribuiri sunt justificate de preocuparile politice, au atras atentia foarte multe distribuiri in diferite grupuri, inclusiv de anunturi, ale unor persoane ca: Andreea Pop, Alexa Nastovici, Doina Vintila, Elena Badea sau Maria Caprariu despre care sunt foarte multe indicii ca sunt conturi false. Intre timp, conturile au disparut Profilul de Facebook al Mariei Caprariu FOTO Facebook Poza de profil a "Mariei Caprariu", intr-un ziar german Postacii s-au facut nevazuti Dupa izbucnirea scandalului "like-uri din America de Sud", conturile Doina Vintila, Maria Caprariu, Alexa Nastovici, Andreea Pop si Elena Badea au disparut sau nu mai sunt disponibile public.

acum 71 luni (26 Mar 2018)

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, este unul dintre cei mai activi primari de pe Facebook, fiind printre primii politicieni care a ajuns sa transmita conferintele de presa live pe Facebook. Pe reteaua de socializare, primarul Timisoarei tine si audientele on-line si face diferite anunturi pentru cetateni, dar posteaza si ultimele sale compozitii muzicale sau ii tine la curent pe "vizualizatori" cu numarul de goluri marcate la partidele de minifotbal la care participa.

Cu o audienta cuprinsa intre 5.000 si 12.000 de vizualizari pe transmisie live, Robu a ajuns sa spuna in plin razboi cu presa locala din Timisoara ca el este "cel mai tare organism de presa din Timisoara". De altfel, primarul Timisoarei invoca de fiecare data audienta pe care o are pe Facebook, mentinonand cu ocazia fiecarei transmisii ca cei care il urmaresc pe Facebook sunt "din ce in ce mai multi".

Ultima conferinta de presa sustinuta de Nicolae Robu la sediul PNL Timis avea sa scoata, insa, la iveala o situatie ciudata. Inregistrarea conferintei de presa a strans 1.200 de like-uri, mult peste media obisnuita, iar foarte multe dintre aceste like-uri apartin unor persoane cu nume spaniole sau sud-americane care nu au nicio treaba cu Timisoara.

"Cineva atenteaza la pagina mea de Facebook, probabil dat fiind succesul deosebit de care se bucura! Si sa va rog pe dumneavoastra, cei reali, sa continuati sa dati like-uri, sa postati comentarii - inclusiv critice, evident -, sa dati share-uri si sa vizualizati prezentele mele audio-video, incat, impreuna, sa-i dejucam pe ticalosi!", a reactionat Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Postaci reali vs postaci "cu identitate protejata"

In urma acestui caz, "Adevarul" a analizat pagina de Facebook a primarului Robu, descoperind ca ultimele doua conferinte de presa ale edilului sunt distribuite masiv in diferite grupuri. Printre cei care s-au facut remarcat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro