Toti K1 pentru Romania. Cel mai amplu spectacol dedicat celebrarii Centenarului Marii Uniri, in turneu national

Toti K1 pentru Romania. Cel mai amplu spectacol dedicat celebrarii Centenarului Marii Uniri, in turneu national

Nicolae si Tudor Furdui Iancu, alaturi de grupul "Crai Nou", Paula Seling, Iuliana Tudor, Proiect K1 si Tuan, carora li se adauga violonistul Daniel Lazar si actorii Mihaela Radescu, Vlad Radescu si Sorin Francu, isi dau mana pentru realizarea unui spectacol unic - pentru unitate, pentru prietenie, pentru Romania. Am inteles din povestirile lor cat de mult au suferit ca supusi ai strainilor si cat de mult au dorit ca fratii din Moldova si cei din Tara Romaneasca sa traiasca laolalta si sa se numeasca toti romani.

acum 74 luni (21 Dec 2017)

Alcatuit dintr-o suita de momente artistice care subliniaza importanta celor mai semnificative evenimente istorice care au marcat, de-a lungul vremii, evolutia poporului roman, spectacolul rememoreaza figuri ale unor personalitatile proeminente carora le datoram infapturirea statului modern. Acum, cand ne pregatim sa aniversam Centenarul Marii Uniri de la 1918, a fi uniti devine un imperativ pentru ca doar impreuna, sprijinindu-ne unii pe altii, si cu totii tara, putem spera la o viata mai buna.

Prin proiectul Toti K1 pentru Romania - Unirea, Visul unei Natiuni, Primaria Capitalei prin Teatrul Excelsior doreste sa devina un catalizator al sentimentului patriotic, aducand in atentia romanilor de pretutindeni frumusetea cantecelor traditionale menite sa cultive ceea ce fiecare dintre noi poarta in suflet: dragostea de tara.

Nicolae si Tudor Furdui Iancu, alaturi de grupul "Crai Nou", Paula Seling, Iuliana Tudor, Proiect K1 si Tuan, carora li se adauga violonistul Daniel Lazar si actorii Mihaela Radescu, Vlad Radescu si Sorin Francu, isi dau mana pentru realizarea unui spectacol unic - pentru unitate, pentru prietenie, pentru Romania.

Primele spectacole din turneul national Toti K1 pentru Romania - Unirea, Visul unei Natiuni au loc marti 19 decembrie 2017, ora 19:00 in orasul Alexandria - Platoul Finantelor Publice, in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Teleorman, si sambata 23 decembrie 2017, ora 19:00, la Targoviste - Piata Mihai Viteazul, in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste.

Ce spun artistii implicati in spectacolul Toti K1 pentru Romania

Nicolae Furdui Iancu:

M-am alaturat cu drag proiectului " Toti K1 pentru Romania " fiindca sunt convins ca fiorul patriotic al cantecelor noastre trebuie dus mai departe. Am inteles din povestirile lor cat de mult au suferit ca supusi ai str... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro