Tot mai multe mamici nasc prin cezariana de frica. Metode prin care gravidele pot scapa de teama nasterii naturale

Tot mai multe mamici nasc prin cezariana de frica. Metode prin care gravidele pot scapa de teama nasterii naturale

Dar daca ai trecut de 32 de saptamani si totusi iti doresti informatia si practica Lamaze, ai sansa sa participi la acest atelier Lamaze "Creaza-ti propriul film Despre Nastere."

acum 99 luni (8 Dec 2015)

Cum si unde vrei sa nasti? Vrei sa afli metode de relaxare si confort pentru a diminua aceasta frica si a instala calmul si pacea interioara in timpul travaliului? Vrei sa faci tot ce este mai sanatos pentru bebelus si pentru tine?

Educatia Lamaze iti ofera sansa sa te clarifici din surse sigure bazate pe studii si cercetari avizate. Mamicile care vor participa la aceste seminar vor pleca mai informate, mai puternice si mai increzatoare.

Acest atelier educational cuprinde informatii practice expuse interactiv despre sarcina, nastere si ingrijirea bebelusului.

NOTA INFORMATIVA:

De regula, un curs Lamaze dureaza 12 ore si este impartit in 6 sedinte. Pentru ca acest atelier este de 6 ore, automat si informatia va fi mai comprimata. Lamaze sfatuieste sa incepi cursul de educatie prenatala in jurul 28-32 de saptamani. Dar daca ai trecut de 32 de saptamani si totusi iti doresti informatia si practica Lamaze, ai sansa sa participi la acest atelier Lamaze "Creaza-ti propriul film Despre Nastere." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro