Tot ce trebuie sa stii despre noile functii din Android 8.0 "Oreo". Ce este imbunatatit

Tot ce trebuie sa stii despre noile functii din Android 8.0

Asteptarea pentru Android 8 a fost destul de lunga, poate si din cauza faptului ca numele sau a fost unul extrem de dezbatut. Noul sistem de operare le ofera utilizatorilor si o durata de viata a bateriei mai buna, deoarece impiedica aplicatiile din fundal sa mai verifice locatia telefonului atat de des ca acum.

acum 69 luni (25 Aug 2017)

Asteptarea pentru Android 8 a fost destul de lunga, poate si din cauza faptului ca numele sau a fost unul extrem de dezbatut. De multe ori s-a vorbit despre faptul ca biscuitii Oreo vor da numele noului sistem de operare, insa nimic nu a fost sigur pana acum cateva zile.

Daca nu aveai deja o multime de moduri in care sa primesti notificari, atunci sigur te vei bucura de noile buline de notificare. Acestea apar in coltul din dreapta sus al pictogramelor aplicatiilor, de fiecare data cand o anumita aplicatie are ceva de zis. Culorile sunt atribuite automat, fiind preluate din paleta de culori a fiecarei iconite.

Producatorii de telefoane pot alege una din cele cateva forme disponibile pentru a-si afisa toate pictogramele. Poate fi adaugat si un efect special in coltul din dreapta sus al patratelor sau al dreptunghiurilor.

Update-ul vine cu imbunatatiri si pentru procesul de selectie al Wi-Fi-ului de catre telefoane.

Noul sistem de operare le ofera utilizatorilor si o durata de viata a bateriei mai buna, deoarece impiedica aplicatiile din fundal sa mai verifice locatia telefonului atat de des ca acum. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro