Tort Raffaello, cel mai ispititor desert

Tort Raffaello, cel mai ispititor desert

Tort Raffaello - Ingrediente Pentru blat 5 oua 200 g zahar tos 100 g faina 1 lingurita esenta de migdale Pentru crema 450 g crema de branza la temperatura camerei 230 g unt moale (nesarat) 300 ml lapte condensat 40 g fulgi de nuca de cocos 30 g lapte praf Pentru sirop 120 ml lapte 2 linguri lapte condensat 120 migdale prajite, maruntite 40 g fursecuri de vanilie zdrobite (la fel ca pesmetul) Pentru ornat 75 g fulgi de nuca de cocos 12 bomboane Raffaello Afla cum se prepara tortul rafaello pe clickpoftabuna.ro Vezi cum se face reteta clasica de spaghete carbonara.

acum 72 luni (3 Feb 2017)

Tort Raffaello - Ingrediente

Pentru blat

5 oua

200 g zahar tos

100 g faina

1 lingurita esenta de migdale

Pentru crema

450 g crema de branza la temperatura camerei

230 g unt moale (nesarat)

300 ml lapte condensat

40 g fulgi de nuca de cocos

30 g lapte praf

Pentru sirop

120 ml lapte

2 linguri lapte condensat

120 migdale prajite, maruntite

40 g fursecuri de vanilie zdrobite (la fel ca pesmetul)

Pentru ornat

75 g fulgi de nuca de cocos

12 bomboane Raffaello

Afla cum se prepara tortul rafaello pe clickpoftabuna.ro

Vezi cum se face reteta clasica de spaghete carbonara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro