Tort Raffaello, cel mai ispititor desert
Tort Raffaello - Ingrediente Pentru blat 5 oua 200 g zahar tos 100 g faina 1 lingurita esenta de migdale Pentru crema 450 g crema de branza la temperatura camerei 230 g unt moale (nesarat) 300 ml lapte condensat 40 g fulgi de nuca de cocos 30 g lapte praf Pentru sirop 120 ml lapte 2 linguri lapte condensat 120 migdale prajite, maruntite 40 g fursecuri de vanilie zdrobite (la fel ca pesmetul) Pentru ornat 75 g fulgi de nuca de cocos 12 bomboane Raffaello Afla cum se prepara tortul rafaello pe clickpoftabuna.ro Vezi cum se face reteta clasica de spaghete carbonara.
Tort Raffaello - Ingrediente
Pentru blat
5 oua
200 g zahar tos
100 g faina
1 lingurita esenta de migdale
Pentru crema
450 g crema de branza la temperatura camerei
230 g unt moale (nesarat)
300 ml lapte condensat
40 g fulgi de nuca de cocos
30 g lapte praf
Pentru sirop
120 ml lapte
2 linguri lapte condensat
120 migdale prajite, maruntite
40 g fursecuri de vanilie zdrobite (la fel ca pesmetul)
Pentru ornat
75 g fulgi de nuca de cocos
12 bomboane Raffaello
Afla cum se prepara tortul rafaello pe clickpoftabuna.ro
Vezi cum se face reteta clasica de spaghete carbonara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro