Tort delicios cu banane caramelizate
Ingrediente: Blat 150 grame zahar 25 mililitri apa 15 grame unt 250 grame banane fara coaja 1 pastaie de vanilie 2 oua 100 grame zahar 175 mililitri ulei 150 grame faina alba 75 grame faina integrala 1 lingurita scortisoara 1 plic praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat 50 mililitri iaurt simplu Crema 450 grame crema de branza 115 grame unt moale 100 grame zahar brun 100 grame zahar pudra Decor Scortisoara ciocolata alba rasa Mod de preparare: Blat Intr-o craticioara caramelizam 150 grame zahar si 25 mililitri apa, adaugam untul si bananele curatate de coaja si taiate.
Ingrediente:
Blat
150 grame zahar
25 mililitri apa
15 grame unt
250 grame banane fara coaja
1 pastaie de vanilie
2 oua
100 grame zahar
175 mililitri ulei
150 grame faina alba
75 grame faina integrala
1 lingurita scortisoara
1 plic praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
50 mililitri iaurt simplu
Crema
450 grame crema de branza
115 grame unt moale
100 grame zahar brun
100 grame zahar pudra
Decor
Scortisoara
ciocolata alba rasa
Mod de preparare:
Blat
Intr-o craticioara caramelizam 150 grame zahar si 25 mililitri apa, adaugam untul si bananele curatate de coaja si taiate.
Separat, mixam ouale cu 100 grame zahar si semintele de la pastaia de vanilie, pana isi dubleaza volumul.
Lasam blatul sa se raceasca, apoi il scoatem din forma si il taiem in 3.
Crema
Mixam putin crema de branza impreuna cu untul moale de la temperatura camerei, apoi adaugam zaharul brun si zaharul pudra.
Asamblare
Impartim crema in 4 parti.
Decoram cu ciocolata alba rasa, scortisoara macinata si rondele de banana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro