Tort delicios cu banane caramelizate

Tort delicios cu banane caramelizate

Ingrediente: Blat 150 grame zahar 25 mililitri apa 15 grame unt 250 grame banane fara coaja 1 pastaie de vanilie 2 oua 100 grame zahar 175 mililitri ulei 150 grame faina alba 75 grame faina integrala 1 lingurita scortisoara 1 plic praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat 50 mililitri iaurt simplu Crema 450 grame crema de branza 115 grame unt moale 100 grame zahar brun 100 grame zahar pudra Decor Scortisoara ciocolata alba rasa Mod de preparare: Blat Intr-o craticioara caramelizam 150 grame zahar si 25 mililitri apa, adaugam untul si bananele curatate de coaja si taiate.

acum 71 luni (19 Mar 2017)

Ingrediente:

Blat

150 grame zahar

25 mililitri apa

15 grame unt

250 grame banane fara coaja

1 pastaie de vanilie

2 oua

100 grame zahar

175 mililitri ulei

150 grame faina alba

75 grame faina integrala

1 lingurita scortisoara

1 plic praf de copt

1/2 lingurita bicarbonat

50 mililitri iaurt simplu

Crema

450 grame crema de branza

115 grame unt moale

100 grame zahar brun

100 grame zahar pudra

Decor

Scortisoara

ciocolata alba rasa

Mod de preparare:

Blat

Intr-o craticioara caramelizam 150 grame zahar si 25 mililitri apa, adaugam untul si bananele curatate de coaja si taiate.

Separat, mixam ouale cu 100 grame zahar si semintele de la pastaia de vanilie, pana isi dubleaza volumul.

Lasam blatul sa se raceasca, apoi il scoatem din forma si il taiem in 3.

Crema

Mixam putin crema de branza impreuna cu untul moale de la temperatura camerei, apoi adaugam zaharul brun si zaharul pudra.

Asamblare

Impartim crema in 4 parti.

Decoram cu ciocolata alba rasa, scortisoara macinata si rondele de banana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro