Topul zodiilor care nu rezista in relatii de lunga durata

Topul zodiilor care nu rezista in relatii de lunga durata

Berbec Cei nascuti sub acest semn pot fi creativi, inteligenti, indrazneti, curajosi si energici. Leu Leii sunt oameni calzi si generosi, dar care se lasa usor condusi de nevoia de a fi iubiti si admirati.

acum 26 luni (2 Feb 2018)

Berbec

Cei nascuti sub acest semn pot fi creativi, inteligenti, indrazneti, curajosi si energici. Pot fi parteneri care reusesc sa asigure fericirea in cuplu, atunci cand isi gasesc iubirea langa un Leu sau Sagetator, dar exista si varianta in care sunt tentati sa dea bir cu fugitii si sa caute mereu ceva mai bun.

Leu

Leii sunt oameni calzi si generosi, dar care se lasa usor condusi de nevoia de a fi iubiti si admirati. Leul si Fecioara au rareori o baza solida pentru o relatie romantica, deoarece ambele semne sunt prea rationale. In schimb, cu nativii din zodia Berbec fac un cuplu reusit, cu sanse de a rezista in timp.

Balanta

Desi se afla sub semnul echilibrului, Balanta nu este neaparat un partener statornic. Incearca sa-si gaseasca partenerul potrivit si nu se va da in laturi de la a testa terenul pentru a gasi persoana potrivita. Blanda si indragostita de frumusete, armonie si pace, Balanta este partenera ideala pentru orice semn zodiacal. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro