Topul produselor pe care isi cheltuie averea cei mai bogati oameni ai lumii FOTO

Topul produselor pe care isi cheltuie averea cei mai bogati oameni ai lumii FOTO

Una dintre cele mai scumpe picturi vandute vreodata, Police Gazette de pilda, este semnata de artistul Willem De Kooning si a fost cumparata cu 63,5 milioane de dolari. FOTO Business Insider Ceasurile Poate ca au trecut in plan secund din punct de vedere al utilitatii lor de cand au aparut telefoanele mobile, insa cei mai bogati oameni din lume prefera, inca, metoda clasica de a afla cat este ceasul. Preturile acestora au crecut, asadar, cu 67% in ultimul deceniu, Breguet Grande Complication Marie-Antoinette fiind cel mai valoros ceas din lume, cu o valoare de 30 de milioane de dolari.

acum 81 luni (3 Mar 2016)

In ultimii zece ani, vanzarile, dar si preturile obiectelor de lux au crescut ametitor. Super masinile, al caror pret pot depasi un milion de dolari in unele cazuri, sunt extrem de populare in randul magnatilor. Numai anul trecut s-au vandut la licitatie opt dintre cele 25 de masini cu pret de peste 10 milioane de dolari cumparate in ultimii ani. Conform raportului, sumele de bani cheltuite de acestia pe vin au crescut cu 241% in ultimii zece ani.

FOTO Business Insider Monede Colectionarea de monede poate fi o strategie de investitie foarte buna, avand in vedere ca preturile pieselor rare au crescut cu 232% in ultimii zece ani. De exemplu, primul dolar moneda emis vreodata, din 1795, este si cel mai scump, fiind vandut cu 7,85 milioane de dolari in 2005. Arta Colectionarea de opere de arta pare a fi un trend nemuritor in randul celor instariti, dovada fiind si faptul ca, in ultimii zece ani, preturile au crescut cu 226%. Una dintre cele mai scumpe picturi vandute vreodata, Police Gazette de pilda, este semnata de artistul Willem De Kooning si a fost cumparata cu 63,5 milioane de dolari. Cel mai valoros este un exemplar care a supravietuit din 1865, in valoare de 8,9 milioane de dolari - British Guiana 1 Cent Magenta. Colierul cu diamante L'Incomparable este cel mai scump astfel de accesoriu vandut vreodata, cu 55 de milioane de dolari. Potrivit Forbes, cel mai scump diamant vandut vreodata estte Wittelsbach-Graff, pentru care s-au platit 80 de milioane de dolari in 2011.

FOTO Business Insider Ceasurile Poate ca au trecut in plan secund din punct de vedere al utilitatii lor de cand au aparut telefoanele mobile, insa cei mai bogati oameni din lume prefera, inca, metoda clasica de a afla cat este ceasul. Preturile acestora au crecut, asadar, cu 67% in ultimul deceniu, Breguet Grande Complication Marie-Antoinette fiind cel mai valoros ceas din lume, cu o valoare de 30 de milioane de dolari.

FOTO Business Ins... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro