Topul plantelor care rezista cel mai mult timp fara apa

Topul plantelor care rezista cel mai mult timp fara apa

Este recomandat ca planta sa fie asezata intr-un loc racoros, unde temperatura nu sare de 20 de grade Cactusul este singura planta ce adora seceta si ce are nevoie doar de cateva lingurite de apa, o data la 4 - 5 saptamani, in timpul verii.

acum 73 luni (25 Apr 2017)

Ficusul este o planta ce poate sta si doua saptamani fara sa fie udata. Exista 800 de soiuri diferite de ficus, insa cele speciale pentru apartament sunt, in general, foarte usor de ingrijit. Ficusul de apartament se multumeste cu udari rare, mai ales daca este pozitionate intr-un loc in care are suficienta lumina si aer proaspat. Daca feriti ficusul de razele puternice ale soarelui, acesta poate rezista si doua saptamani fara sa fie udat, inclusiv in sezonul cald. De asemenea, daca plantati ficusul intr-un sol lutos, care mentine foarte mult timp umezeala, puteti mari si mai mult distanta dintre udari. Aceasta trebuie plantata intr-un amestec de nisip, turba si pamant pentru flori, astfel incat arborele sa reziste fara apa chiar si pana la 10 zile. Este recomandat ca planta sa fie asezata intr-un loc racoros, unde temperatura nu sare de 20 de grade

Cactusul este singura planta ce adora seceta si ce are nevoie doar de cateva lingurite de apa, o data la 4 - 5 saptamani, in timpul verii. Daca uitati sa il udati, cactusul va fi o planta fericita, ce se va dezvolta cu usurinta, mai ales daca o veti aseza intr-un loc cu mult soare.

Lamaiul sau portocalul sunt doar doi dintre citricii ce rezista o perioada suficienta de timp fara sa aiba nevoie de apa.

Desi este o planta suculenta, aloe vera nu are nevoie de multa apa pentru a se dezolva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro