Topul marturiilor bizare despre OZN-uri: "farfuria" din Padurea Baciu, cercul de foc si extraterestrul de la Balea Lac

Topul marturiilor bizare despre OZN-uri:

Farfuria zburatoare deasupra satului Razboieni Marturia unui preot din anul 1968, pastrata intr-o carte de cantari bisericesti din Razboieni - Cetate, mentioneaza trecerea unui OZN deasupra localitatii, astfel: "In ziua de joi, 19 septembrie, 1968, in jurul orei 17.45, s-a observat cu ochiul liber in nord o farfurie zburatoare in marime de circa o roata de caruta. Cand am iesit din camera, am observat la o distanta de circa 6 - 8 metri de mine, in dreptul geamului de la camera gradatilor, pe trotuar, o silueta intunecata, neagra, care se distingea clar de imprejurimi. Cercul de foc de pe Lacul Cincis Un utilizator al formului RUFOn, al amatorilor de fenomene OZN, relata ca a observat un obiect spatial deasupra lacului, intr-o noapte de vara, in anii 2000.

acum 62 luni (5 Aug 2017)

O multime de relatari despre Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN), observate in ultimii ani in Romania, au starnit controverse. Din anii 1960 dateaza unele dintre cele mai faimoase marturii despre aparitiile misterioase de pe cerul Romaniei.

Farfuria zburatoare deasupra satului Razboieni

Marturia unui preot din anul 1968, pastrata intr-o carte de cantari bisericesti din Razboieni - Cetate, mentioneaza trecerea unui OZN deasupra localitatii, astfel: "In ziua de joi, 19 septembrie, 1968, in jurul orei 17.45, s-a observat cu ochiul liber in nord o farfurie zburatoare in marime de circa o roata de caruta. Din informatiile auzite, zice-se ca de la Ludus s-ar fi telefonat ca asupra orasului Ludus, aceasta farfurie ar fi observata ca ar fi stat in loc timp de o jumatate de ora luandu-si directia catre orasul Aiud, iesind incunonstiintati cei din Aiud prin telefon.

OZN-uri, trei zile in Semenic

Un caz la fel de ciudat, inegistrat tot in anul 1968 s-a petrecut in Banatul montan. Am observat un obiect stralucitor care sta pe loc in directia est fata de punctul de observatie, la 75 - 80 de grade deasupra orizontului. Aparitia obiectului misterios a fost semnalata in zona si de alti martori, atat in 29 martie, cat si in urmatoarele doua zile. Emil Barnea, un militar din Cluj-Napoca, ar fi fotografiat un obiect misterios pe care l-a observat pe cer, deasupra Padurii Baciu, de la marginea orasului Cluj-Napoca. Potrivit marturiei sale, in ziua de 18 august, in jurul orei 13, cei patru au observat o nava rotunda pe cer, care parea realizata din metal si in care se reflectau razale soarelui. Nava ar fi trecut deasupra padurii, fara insa a face zgomot, iar durata in care a putut fi observata a fost de mai putin de doua minute. Evenimentul straniu a fost facut cunoscut publicului cateva zile mai tarziu, in mai multe articole de presa.

Extraterestrul de la Balea Lac

In 23 septembrie 1978... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro