Topul gadgeturilor care TI-AU SCHIMBAT VIATA si acum au disparut

Topul gadgeturilor care TI-AU SCHIMBAT VIATA si acum au disparut

Montarea manuala a doua role era atat de dificila, incat era doar o chestiune de timp pana la inventia casetofonului in care erau utilizate casetele cu banda magnetica si intreg procesul de derulare a benzii era mult usurat.

acum 100 luni (13 Oct 2014)

Tehnologia ultimilor 20 de ani s-a dezvoltat intr-un ritm accelerat si sustinut. De la pager la smartphone n-a fost chiar un pas, ci cativa ani buni.

Pager

Inainte de aparitia telefoanelor mobile pagerul era principala metoda prin care oamenii puteau trimite si primi mesaje. Pentru pagerele one-way se suna la un numar special de pe un telefon fix si lasai un mesaj pentru persoana respectiva, singurul lucru necesar fiind mentionarea numarului pagerului.

Magnetofon

Magnetofonul a fost un dispozitiv revolutionar la momentul la care a fost lansat. Sunetele inregistrate pe banda magnetice erau de o calitatea impecabila, insa ceea ce tragea dispozitivul in jos era modul in care acesta era operat. Montarea manuala a doua role era atat de dificila, incat era doar o chestiune de timp pana la inventia casetofonului in care erau utilizate casetele cu banda magnetica si intreg procesul de derulare a benzii era mult usurat. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro