Topul eroinelor preferate ale romanilor din serialele Netflix

Topul eroinelor preferate ale romanilor din serialele Netflix

Astfel, printre cele printre cele mai apreciate personaje feminine de catre romani se afla Claire Underwood din "House of Cards", "Fetele Gilmore" si Eleven din "Stranger Things", interpretata de actrita Millie Bobby Brown (14 ani), noteaza Pagina de Media, citand Netflix.

acum 26 luni (19 Mar 2018)

Astfel, printre cele printre cele mai apreciate personaje feminine de catre romani se afla Claire Underwood din "House of Cards", "Fetele Gilmore" si Eleven din "Stranger Things", interpretata de actrita Millie Bobby Brown (14 ani), noteaza Pagina de Media, citand Netflix. In top se regasesc si personajele din "Orange is the New Black" si Jessica Jones, scrie Pagina de Seriale. De exemplu, echipa care a crescut odata cu "Orange is The New Black" condusa de Jenji Kohan a creat si "GLOW".

Eleven din "Stranger Things" FOTO Netflix Lista femeilor care conduc serialele si filmele Netflix: Tina Fey - "Unbreakable Kimmy Schmidt" Creatoarea serialului "Unbreakable Kimmy Schmidt" a fost nominalizata de 15 ori pentru munca ei la acest serial, incluzand premiul pentru Outstanding comedy series si Comedy episode of the year.

FOTO Getty Images Shonda Rhimes - "Grey's Anatomy" Un nume nou in lista de super staruri Netflix, Shonda a adus multe femei puternice pe ecran. FOTO Getty Images Jenji Kohan - "Orange is the New Black", "GLOW" Jenji este femeia din spatele unora dintre serialele preferate si de romani "Orange is the New Black" si GLOW". FOTO Getty Images Lena Waithe - "Master of None" Lena a intrat in istorie ca prima femeie de culoare care a castigat un Emmy ca scenarist al unui serial de comedie, pentru episodul "Thanksgiving" al serialului. FOTO Getty Images Rachel Morrison - "Mudbound" Rachel Morrison a adus sentimentul acela magic de soare arzator in Mudbound si este prima femeie Director de imagine care a fost nominalizata pentru un Academy Award. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro