Topul cerintelor moderne pentru masinile de spalat (P)

Masina de spalat, cea mai solicitata si plina de pretentii Un produs electrocasnic comun in zilele noastre il reprezinta masina de spalat. Masina de spalat a trecut de ceva timp din sfera simplismului, ajungand sa se defineasca prin tot felul de functii menite sa usureze folosirea si capacitatea de functionare. La capacitate chiar si mare, de 1400 rpm, clasa superioara de masini de spalat detine si o functie pe masura, de silent wash - deci zgomotul este redus.

acum 45 luni (18 Oct 2017)

Evolutia tehnologiei in ultimii ani aduce si un mai mare grad de confuzie in randul consumatorilor. Miile de optiuni in materie de electrocasnice sunt si cele care ii aduc in pragul disperarii.

Masina de spalat, cea mai solicitata si plina de pretentii

Un produs electrocasnic comun in zilele noastre il reprezinta masina de spalat. Profilul celui care se bazeaza pe functionalitatea unei masini de spalat este unul vast, pentru ca atat cei din mediul urban, cat si cei din mediul rural sunt actualmente interesati sa detina un astfel de bun.

Care sunt cerintele cand vine vorba de un astfel de electrocasnic? Masina de spalat a trecut de ceva timp din sfera simplismului, ajungand sa se defineasca prin tot felul de functii menite sa usureze folosirea si capacitatea de functionare. Un reper in acest sens este o masina de spalat Samsung, de provenienta moderna; Pentru ca o masina de spalat sa fie multumitoare, conteaza cate haine vor putea fi incluse intr-un singur ciclu de spalare. De regula, standardul este de 6 kg, dar producatorii au inceput sa isi extinda ofertele. Daca ne referim la acelasi brand amintit, se gasesc si masini cu capacitate de 8, 9, pana chiar la 12 kg. Nu se poate omite cea ce tine de resursele necesare pentru ca masina de spalat sa ofere spalarea eficienta pe care o promite.

Extra beneficii

Un consumator de nivel mediu se va intreba ce zgomot face masina, in comparatie cu puterea sa de centrifugare. La capacitate chiar si mare, de 1400 rpm, clasa superioara de masini de spalat detine si o functie pe masura, de silent wash - deci zgomotul este redus. Se mai cer pretentii de programe distinctive, pe masura hainelor de diferite tesaturi si culori. Regula spalarii rapide, programe scurte pentru oameni ocupati, program anti pete, extra clatire si multe altele sunt dupa caz, alese in functie de stilul de viata al fiecaruia.

Daca mai punem in calcul si un display, modalitatea usoara de selectie a prog... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro