Topul celor mai vandute carti in 2017. Ce au comandat romanii online anul trecut

Topul celor mai vandute carti in 2017. Ce au comandat romanii online anul trecut

In topuri apar carti din diferite domenii, de la arta culinara, pana la beletristica, nume consacrate sau aparitii noi, cert este ca foarte putine titluri se regasesc in toate clasamentele care se modifica de la o zi la alta in functie de numarul comenzilor. Maxwell "Fata din Tren" - Paula Hawkins Si editurile au anuntat cele mai vandute carti in anul 2017: Humanitas: "In jurul Marii Uniri de la 1918" - Lucian Boia "Despre inima si alte eseuri" - Andrei Plesu, "Nebunia de a gandi cu mintea ta" - Gabriel Liiceanu Humanitas Fiction: "Aviatorul" - Evgheni Vodolazkin, "Ce se intampla in iubire" - Alain de Botton "Casa de langa lac" - Kate Morton Polirom: "Sapiens: scurta istorie a omenirii" - Yuval Noah Harar "Femeia cu Parul Rosu" - Orhan Pamuk "Arsa de vie" - Souad si Marie-Therese Cuny Curtea Veche Publishing "Jamila Cuisine.

acum 11 luni (12 Jan 2018)

In topuri apar carti din diferite domenii, de la arta culinara, pana la beletristica, nume consacrate sau aparitii noi, cert este ca foarte putine titluri se regasesc in toate clasamentele care se modifica de la o zi la alta in functie de numarul comenzilor.

Site-ul Libris.ro - topul vanzarilor pe 2017:

"Origini" - Dan Brown

"De unde venim? De aceasta data, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvaluire a unei inventii care "va schimba fata stiintei pentru totdeauna", se arata in prezentarea cartii.

"Orbi" - Petronela Rotar

"Nu stiu ce-nseamna sa nu vezi cu ochii, dar stiu ce-nseamna sa-ti orbesti inima, cu tot sangele ei, sa-i dai peste gura instinctului care urla "Nu!", sa-ti inveti mintea sa-ti justifice drumul in jos. Aceasta carte mi-a spart in fata o oglinda si m-am vazut bucati in toate cioburile ei", noteaza scriitoarea Ana Barton

"Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni" - Ioanei Chicet-Macoveiciuc

"O fata cu un cuib de randunele in loc de par, un barbat care zambeste prea rar. Acum stiu ca intre iubire si ura exista o bariera mult prea fragila si mai stiu ca pentru a-ti transforma un prieten in dusman nu trebuie neaparat sa-i gresesti, ci este de ajuns sa nu ii faci pe plac doar o singura data", este unul dintre pasajele cartii.

"Trei metri deasupra cerului" - Federico Moccia

Ea este o studenta model si o fiica perfecta. In ciuda la toate, intre ei se naste o poveste de dragoste pe cat de frumoasa, pe atat de controversata.

Cartepedia.ro a a publicat clasamentul preferintelor romanilor in 2017:

"Oscar si Tanti Roz" - Eric-Emmanuel Schmitt

Oscar are zece ani si traieste intr-un spital. Singura care-i intra in voie este Tanti Roz, o infirmiera batrana, neintrecuta in nascocit povesti m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro