Topul celor mai romantice zece orase din lume

Topul celor mai romantice zece orase din lume

Locul 1 - Paris (Franta) Audrey Hepburn spunea odata ca "Paris este intotdeauna o idee buna" si, gratie plimbarilor de-a lungul Senei, numeroaselor saruturi de sub Turnul Eiffel si de pe celebrul Pont des Arts, acolo unde indragostitii au agatat de grilaj mii de "lacate ale dragostei", capitala Frantei se afla pe primul loc in top.

acum 98 luni (30 Sep 2014)

Clasamentul celor mai romantice orase din lume a fost intocmit de site-ul matrimonial WeLoveDates.com, iar pe primul loc se afla, dupa cum era de asteptat, Parisul, relateaza independent.co.uk.

Locul 1 - Paris (Franta)

Audrey Hepburn spunea odata ca "Paris este intotdeauna o idee buna" si, gratie plimbarilor de-a lungul Senei, numeroaselor saruturi de sub Turnul Eiffel si de pe celebrul Pont des Arts, acolo unde indragostitii au agatat de grilaj mii de "lacate ale dragostei", capitala Frantei se afla pe primul loc in top.

Locul 2 - Sydney (Australia)

Sydney ocupa cel de-al doilea loc datorita numeroaselor peisaje incantatoare. De asemenea, viata de noapte este deosebit de atragatoare pentru turisti.

Locul 3 - Venetia (Italia)

Venetia pare un oras construit special pentru indragostiti.

Locul 4 - Kyoto (Japonia)

Orasul istoric din Kyoto are avantajul unor gradini superbe, pline de ciresi in floare in prima parte a anului, un decor ideal pentru indragostiti.

Locul 5 - Bruges (Belgia)

Bruges este un oras incarcat de traditie, in care indragostitii se pot bucura de frumusetea timpurilor din epoca medievala.

Locul 6 - Buenos Aires (Argentina)

Orasul tango-ului, Buenos Aires este cea mai buna locatie pentru a dansa pasional pana dupa rasaritul soarelui, cluburile de noapte fiind deschise pana la ora 08:00 dimineata.

Locul 7 - Budapesta (Ungaria)

Budapesta este un oras plin de atractii. O sticla de sampanie si un toast impreuna cu partenerul reprezinta cel mai bun mod de a aprecia acest oras perfect pentru o escapada romantica.

Locul 9 - Florenta (Italia)

Iubitorii de arta sunt atrasi de arhitectura renascentista a Florentei, ia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro