Topul celor mai proaste parole din 2015 iti arata ce cuvinte sa eviti anul acesta

Topul celor mai proaste parole din 2015 iti arata ce cuvinte sa eviti anul acesta

Unele servicii de mail si site-uri de comert online genereaza automat parole pentru contul tau, pe care le poti schimba, si acestea sunt compuse din cifre si litere intr-o ordine care ar trebui sa fie greu de identificat de cineva care ar incerca sa-ti sparga contul.

acum 64 luni (19 Jan 2016)

SpalshData publica acest top al parolelor proaste pe Internet pe care le-a identificat in 2015, conform Engadget. Apoi, mai sunt diverse cuvinte pe care utilizatorii le-au gasit mai usor de retinut, cum ar fi football.

In caz ca te simti mai intelept pentru ca nu ai ales niciuna dintre acestea, ar trebui sa stii ca pe aceeasi lista se mai regasesc qwerty si abc123. Unele servicii de mail si site-uri de comert online genereaza automat parole pentru contul tau, pe care le poti schimba, si acestea sunt compuse din cifre si litere intr-o ordine care ar trebui sa fie greu de identificat de cineva care ar incerca sa-ti sparga contul.

Cand vine vorba de securitate online, tine minte ca cel mai bine e sa alegi o parola care n-are legatura cu tine si nici nu este evidenta.

In loc sa foloseasca virusi sofisticati sau alte unelte specifice infractorilor cibernetici, el cauta online cat mai multe informatii despre tintele lui, informatii pe care le folosea pentru a raspunde intrebarilor de securitate necesare obtinerii unei parole.

Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro