Topul celor mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016

Topul celor mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016

Cele mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016: Afganistan Congo Egipt Irak Libia Nigeria (Borno) Mali Pakistan Republica Centr-africana Siria Somalia Sudanul de Sud Sudan Yemen Ucraina Potrivit hartii International SOS, 15 de tari din lume prezinta un risc extrem de pericol, semnalate cu nuante de rosu inchis, respectiv rosu deschis.

acum 50 luni (15 Dec 2015)

Potrivit hartii International SOS, 15 de tari din lume prezinta un risc extrem de pericol, in principal din cauza situatiei politice din aceste locuri si a existentei gruparilor teroriste foarte puternice care au rapit in repetate randuri turisti straini aflati aici.

O situatie aparte este in Rusia si alte tari mari din Asia si America de Sud, precum India, Brazilia sau Indonezia, unde realizatorii hartii sustin ca situatia se schimba foarte repede si exista un risc mediu, variabil datorita unor proteste politice, posibil violente. Cele mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016:

Afganistan

Congo

Egipt

Irak

Libia

Nigeria (Borno)

Mali

Pakistan

Republica Centr-africana

Siria

Somalia

Sudanul de Sud

Sudan

Yemen

Ucraina

Potrivit hartii International SOS, 15 de tari din lume prezinta un risc extrem de pericol, semnalate cu nuante de rosu inchis, respectiv rosu deschis. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro