TOPUL celor mai furate carti

Pe de alta parte, Petre Danila, reprezentant al Companiei de Librarii Bucuresti, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca cele mai furate carti ale anului 2014 din lantul de librarii au fost "Atlas geografic", de Octavian Mandrut (editura Corint), "Atlas Geografia Romaniei pentru clasa a IV-a", de Manuela Popescu (editura Aramis), "Oameni buni si oameni de bine", de Iris Murdoch (editura Polirom), "Clubul norocoaselor", de Amy Tan (editura Polirom) si "Copilaria", Maxim Gorki (editura Polirom).

acum 93 luni (26 Dec 2014)

Cartile scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, volume care s-au numarat printre bestsellerurile anului 2014, se afla si pe lista celor mai furate carti din librarii in acest an, potrivit unui studiu efectuat de librariile Humanitas.

"Trendul a fost semnificativ influentat de instalarea camerelor de luat vederi si de cele cateva interventii hotarate ale librarilor care au apelat in cazurile flagrante numarul 112", a declarat, Bogdan Baciu, coordonator PR & Marketing librariile Humanitas, citat de Mediafax.

Daca la libraria Humanitas Kretzulescu cele mai mari minusuri sunt din categoria revistelor literare sau carti pentru copii, in Libraria Humanitas de la Cismigiu, hotii au fost mai degraba interesati de cartile de drept, psihologie si medicina, unul dintre motive fiind probabil acela de a le vinde mai departe in anticariate, a mai spus Bogdan Baciu. Micul paradis al Romaniei Mari", de Lucian Boia, "Despre frumusetea uitata a vietii", de Andrei Plesu, "Fluturi", de Irina Binder, "Ce-am facut cand am tacut", de Andreea Esca, "Suveranii Romaniei.

Pe de alta parte, Petre Danila, reprezentant al Companiei de Librarii Bucuresti, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca cele mai furate carti ale anului 2014 din lantul de librarii au fost "Atlas geografic", de Octavian Mandrut (editura Corint), "Atlas Geografia Romaniei pentru clasa a IV-a", de Manuela Popescu (editura Aramis), "Oameni buni si oameni de bine", de Iris Murdoch (editura Polirom), "Clubul norocoaselor", de Amy Tan (editura Polirom) si "Copilaria", Maxim Gorki (editura Polirom). ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro