Topul celor mai bune bancuri despre Caracal. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Topul celor mai bune bancuri despre Caracal. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Orasul Caracal, fosta capitala a judetului Romanati pana ce acesta sa fie divizat si redenumit "Olt", detine unul dintre cele mai bine prezervate cartiere de case declarate monumente istorice din intreaga tara. Ei bine, in ciuda acestor detalii, localitatea si, implicit, locuitorii sai, au de ani de zile o imagine contradictorie, de unde si bancurile cu si despre caracaleni. La un moment dat observa un tip intr-un deltaplan care zboara tot mai aproape de blocuri, le incercuieste, se apropie si mai mult, dupa care se izbeste de un bloc si se prabuseste.

acum 113 luni (6 Feb 2015)

Orasul Caracal, fosta capitala a judetului Romanati pana ce acesta sa fie divizat si redenumit "Olt", detine unul dintre cele mai bine prezervate cartiere de case declarate monumente istorice din intreaga tara. Bogatia de ornamente a Teatrului din Caracal, la exterior si la interior, a fost remarcata si de Nicolae Iorga in scrierile sale. Ei bine, in ciuda acestor detalii, localitatea si, implicit, locuitorii sai, au de ani de zile o imagine contradictorie, de unde si bancurile cu si despre caracaleni.

In vreme ce unele bancuri sunt "de bine" si ii prezinta pe caracalenii ca niste oameni foarte inteligenti si cu un simt al umorului iesit din comun, alte bancuri ii afiseaza ca pe niste persoane de o prostie rarisima.

Iata, mai jos, cateva dintre cele mai reusite bancuri cu/despre Caracal si locuitorii urbei. Totodata, cu acest prilej, ii invitam pe cititori sa posteze si ei alte bancuri pe aceasta tema si sa spuna care dintre cele de mai jos li s-a parut cel mai amuzant. Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba:

- O femeie imi face avansuri. La un moment dat observa un tip intr-un deltaplan care zboara tot mai aproape de blocuri, le incercuieste, se apropie si mai mult, dupa care se izbeste de un bloc si se prabuseste. Caracaleanul continua sa-si curete porumbul calm si zice: "Halal tara, halal teroristi". Un grup de cercetatori selecteaza un american, un german si un cetatean al Romaniei originar din Caracal. Ii bagara o saptamana pe fiecare singur intr-o camera inchisa si goala. Dupa sapte zile iese americanul si e luat la intrebari:

- Ce-ai facut pana acum?

- Am tras de fiare, what the f**k sa fac singur cu doua bile??

La care cercetatorii:

- Vedeti: americanul - om practic!

Iese si germanul:

- Ce-ai facut pana acum?

La care cercetatorii:

- Vedeti: neamtul - om de stiinta!

Il baga si pe caralean in camera, il tin o saptamana si asta nu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro