Topul celebritatilor decedate cu cele mai mari venituri

Topul celebritatilor decedate cu cele mai mari venituri

Michael Jackson, care a murit in 2009, a castigat in ultimul an 140 de milioane de dolari si s-a clasat pe locul intai in topul Forbes al celor mai profitabile celebritati decedate, transmite Reuters.

acum 117 luni (16 Oct 2014)

Michael Jackson, care a murit in 2009, a castigat in ultimul an 140 de milioane de dolari si s-a clasat pe locul intai in topul Forbes al celor mai profitabile celebritati decedate, transmite Reuters. In 2012, cantaretul s-a clasat pe locul al doilea, fiind intrecut de actrita si prietena sa Elizabeth Taylor. Doua spectacole ale Cirque du Soleil, "Immortal" si "One", se numara printre cele mai importante surse de venit in cazul regretatului artist, alaturi de castigurile din drepturile asupra pieselor muzicale din catalogul sau.

Pe locul al doilea al topului Forbes se afla cantaretul Elvis Presley, decedat in 1977, care in ultimul an a generat venituri de 55 de milioane de dolari.

Charles Schulz, creatorul benzii desenate "Peanuts" si un cunoscut caricaturist, se afla pe locul al treilea in topul Forbes, cu venituri generate in ultimul an de 40 de milioane de dolari, la 14 ani de la moartea sa.

Topul de anul acesta este completat de Elizabeth Taylor, care a murit in 2011, si se afla pe locul al patrulea al clasamentului, cu venituri de 25 de milioane de dolari in ultimul an.

Cantaretul reggae Bob Marley, care a decedat in 1981, se afla pe pozitia a cincea, cu 20 de milioane de dolari, potrivit mediafax.ro. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro