Topul barbatilor ocoliti de frumusete, dar ajunsi celebri, bogati si cu mii de admiratoare

Topul barbatilor ocoliti de frumusete, dar ajunsi celebri, bogati si cu mii de admiratoare

Ca sa fii remarcat nu ai nevoie de un aspect fizic de invidiat. Mick Jagger, muzicianul adorat de Brigitte Bardot Celebrul Mick Jagger nu a fost inzestrat de la natura cu un fizic de invidiat. Cu toate acestea, a reusit sa stranga o avere de peste 3 miliarde de dolari si sa se iubeasca cu tenisemna Gabriela Sabatini sau excentrica Carla Bruni.

acum 89 luni (7 Oct 2016)

Ca sa fii remarcat nu ai nevoie de un aspect fizic de invidiat. Mick Jagger, muzicianul adorat de Brigitte Bardot Celebrul Mick Jagger nu a fost inzestrat de la natura cu un fizic de invidiat. Desi considerat urat, Mick Jagger a fost casatorit timp de 20 de ani cu topmodelul Jerry Hall.

Mick Jagger FOTO: Shutterstock.com Cel mai urat bine platit fotbalist din lume Renumit pe plan sportiv, Ronaldinho ocupa si el un loc in topul celor mai urati barbati din lume, dar celebri.

Ronalidhino FOTO: Shutterstock.com Bogat, dar urat Starul american de hip-hop Jay - Z a fost considerat de majoritatea tabloidelor din SUA drept un barbat urat. Cu toate acestea, a reusit sa-i fure inima frumoasei Beyonce Knowles si sa faca din muzica o impresionata avere de 150 milioane de dolari, scriu aceleasi tabloide. Urati dar cu succes la public Topul barbatilor urati, dar excentrici este completat de alti doi cantareti. Chiar daca fizicul nu i-a ajutat prea mult, ambii cantareti au reusit sa faca valva la Hollywood fiind in permanenta vanati de actrite sau fotomodele. Mai mult, melodiile care i-au consacrat le-au adus in cateva milioane bune de dolari si de fani.

Marck Anthony FOTO: Shutterstock.com Candidat la presedentie, printre barbatii urati Intrat in cursa electorala pentru fotoliul de la Casa Alba, Donal Trump intregeste tabloul barbatilor celebri, dar pe care frumusetea i-a ocolit. Cu toate acestea, a reusit sa stranga o avere de peste 3 miliarde de dolari si sa se iubeasca cu tenisemna Gabriela Sabatini sau excentrica Carla Bruni.

Donald Trump FOTO: Shutterstock.com Urat, dar premiat cu Oscar Actorul din celebrul film "Pianistul" Adrien Brody a fost considerat urat din cauza nasului prea mare si a staturii sale extrem de firave. Cu toate acestea, rolul principal din filmul denumit mai sus i-a adus in anul 2003 un premiu Oscar la categoria "cel mai bun actor". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro