Top zece bancuri cu romani si unguri. "Un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba: "

Top zece bancuri cu romani si unguri.

La o maternitate, un negru, un roman si un ungur asteptau ca sotiile lor sa nascaa Dupa lungi clipe de asteptare, asistenta vine si spune: -Am doua vesti pentru dvs. Am vorbit cu vecinii si am hotarat ca ar fi frumos sa-l invitam la o bere si un joc de darts. Unul dintre invitati se apropie de ei si intreaba: - Va vad asa de infocati in aceasta conversatie, despre ce este vorba? - O sa omoram 10 milioane de unguri si un dentist, raspunde Obama.

acum 94 luni (22 Jul 2015)

La o maternitate, un negru, un roman si un ungur asteptau ca sotiile lor sa nascaa Dupa lungi clipe de asteptare, asistenta vine si spune:

-Am doua vesti pentru dvs. Una buna si una rea. Toti trei aveti baieti, insa din lipsa de profesionalism a unei asistente, nu se mai stie care este copilul fiecaruia. Va rugam sa veniti sa ii vedeti si sa incercati sa-i recunoasteti.

Romanul, exasperat, intra in sala de nasteri, insfaca copilul negru si fuge cu el pe culoarul spitalului. Unul dintre ceilalti doi e pui de ungur si eu nu vreau sa risc! Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita! - Apai bea, dar incet, ca-i rece. In Satu Mare un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba barmanul. -Mie o bere si lui 2 unguri. La aniversarea a 20 de ani de casatorie, un ungur cheama la el o familie de prieteni romani. La inceputul mesei, gazda tine un toast, incercand sa vorbeasca romaneste cat mai corect : -As vre se moltomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoti alaturi de sotia meu. -Alaturi de sotia mea, il corecta prietenul roman. -Alaturi de sotia ta numai de 4 ani. Patru unguri si 4 romani pleaca cu trenul de la Cluj la Bucuresti. In gara, ungurii isi iau fiecare bilet, romanii isi iau toti un singur bilet. Bate nasu in usa WC-ului, iese o mana cu biletul, il composteaza nasu' si pleaca. La intoarcere, ungurii iau un singur bilet, romanii nici unul. se aude un ciocanit in usa, iese o mana cu biletul, "nasu'" ia biletul, dupa care se aude o voce:

- Hai, baieti, c-am facut rost de bilet... -Te omor, ba ! -Ba, Ioane, asta a fost acum 500 ani . Un roman si un ungur in tren: Ungurul: Nu te supara ce scrie pe placuta asta? Romanul: Pai scrie in romaneste "Nu va aplecati pe geam, pericol de moarte! La sfarsit ungurul intreaba: Da' in ungureste de ce nu scrie? Un roman si un ungur se duc la pescuit. - Lasati-ma inapoi si va in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro