Top "Forbes": cine sunt actorii care au adus cei mai multi bani studiourilor de film in 2014

Emma Stone a fost declarata de revista "Forbes" cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale aducand in schimb venituri de 61,45 de dolari. Russel Crowe FOTO Hepta Mark Wahlberg, cu 21,80 de dolari obtinuti de pelicula la fiecare dolar platit, este asteptat ca in lista de anul viitor sa stea in top, din moment ce filmul in care a jucat, "Transformers: Exterminarea",a avut cele mai mari incasari la nivel mondial in 2014, respectiv 1,08 miliarde de dolari obtinuti din vanzarea de bilete.

acum 77 luni (4 Jan 2015)

Emma Stone a fost declarata de revista "Forbes" cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale aducand in schimb venituri de 61,45 de dolari. Stone a ajutat pelicula "Uimitorul Om-Paianjen 2", cu rolul Gwen Stacy, sa atinga venituri totale la nivel mondial de 709 milioane de dolari, iar editorii publicatiei considera ca ar fi potrivita pentru rolul unei eroine intr-un film de sine statator.

Locul al doilea pe anul 2014 i-a revenit actorului Dwayne "The Rock" Johnson, cu 31,10 de dolari castigati de studiouri pentru fiecare dolar cu care a fost platit. Succesul la box office a fostului wrestler profesionist s-a datorat in mare parte aparitiei din filmul "Furios si iute 6", care a generat la nivel mondial profituri de 789 de milioane de dolari.

Dwayne Johnson FOTO Hepta

Chris Hemsworh, actorul care da viata personajului legendar Thor si cel declarat Cel mai sexi barbat in viata de catre revista "People", s-a clasat pe locul al treilea cu 30,70 de dolari obtinuti de studiouri pentru fiecare dolar platit. Australianul a adus studiourilor Marvel, cu al doilea film in care apare Thor, venituri de 200 de milioane de dolari, fapt pentru care si-a rascumparat performanta slaba din prima pelicula.

Chris Hemsworth FOTO GettyImages/Gulliver

Pe locul al patrulea in topul "Forbes" a venit actorul Vin Diesel, care a adus 26,40 de dolari pentru fiecare dolar care i-a revenit. Pe de alta parte, aparitia acesteia si in filmul "X-Men: Viitorul este trecut" a transformat-o in actrita ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, cu 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial. "De indata ce nu va mai aparea in , fiecare studio de la Hollywood va arunca cu bani inspre actrita pentru a o determina sa joace in filmele lor", arata "Forbes".

Jennifer Lawrence FOTO HeptaCiteste intreg articolul pe adevarul.ro