Top Forbes: Cine este cea mai bine platita cantareata din lume si singura cu venituri de peste 100 de milioane de dolari

Top Forbes: Cine este cea mai bine platita cantareata din lume si singura cu venituri de peste 100 de milioane de dolari

Potrivit topului Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume, in perioada 1 iunie 2016-1 iunie 2017, este celebra Beyonce (36 de ani), cu venituri de 105 milioane de dolari. Katy Perry FOTO Getty Images Barbra Streisand, in varsta de 75 de ani, se afla pe ultimul loc, cu 30 de milioane de dolari, reusind sa vanda bilete in valoare de 46 de milioane de dolari la concertul sau de anul trecut.

acum 77 luni (21 Nov 2017)

Potrivit topului Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume, in perioada 1 iunie 2016-1 iunie 2017, este celebra Beyonce (36 de ani), cu venituri de 105 milioane de dolari. De asemenea, Beyonce este singura artista care a reusit sa depaseasca pragul de 100 de milioane de dolari. Mai mult, din turneul mondial "Formation World Tour", sustinut in perioada 27 aprilie-7 octombrie 2016, cantareata a acumulat venituri de un sfert de miliard de dolari.

FOTO Hepta Cantareata britanica Adele (29 de ani) se afla pe locul al doilea, cu 69 de milioane de dolari. Superstarul a castigat, de asemenea, un premiu Grammy pentru Albumul anului ("25"), pe care l-a rupt literalmente in doua pentru a-l imparti cu Beyonce, in timpul ceremoniei de decernare a premiilor. Cantareata americana Taylor Swift (27 de ani) a castigat 44 de milioane de dolari, clasandu-se pe locul trei.

Taylor Swift FOTO Getty Images Pentru a realiza acest top, editorii Forbes au luat in calcul veniturile realizate in perioada 1 iunie 2016-1 iunie 2017, inainte de plata taxelor percepute de agenti, manageri si avocati. Cantareata canadiana Celine Dion (49 de ani) ocupa locul patru, cu 42 de milioane de dolari. Jennifer Lopez (48 de ani) a incheiat lista primelor cinci locuri, reusind sa castige 38 de milioane de dolari datorita, in mare parte, unei serii de concerte in Sin City, precum si noului sau show "World of Dance", unde este atat membru al juriului, cat si producatoare. In varsta de 71 de ani, Dolly Parton, aflata pe locul sase cu 37 de milioane de dolari, continua sa sustina turnee, avand in medie sase concerte in fiecare dintre cele 63 de orase in care a cantat in decursul anului.

Dolly Parton FOTO Getty Images Pe locul sapte se claseaza Rihanna (29 de ani), reusind sa castige 36 de milioane de dolari umpland stadioane in orase din intreaga lume. A jucat, de asemenea, in show-ul "Bates Motel" si are contracte de milioane de dolari cu branduri precum Puma si Samsung.

Rihanna... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro