Top cinci utilizari delicioase ale fructelor in bucatarie. Cum "se impaca" perele cu ficatul de rata

Top cinci utilizari delicioase ale fructelor in bucatarie. Cum

Puteti realiza un preparat pe care nu il vor uita repede musafirii folosindu-va de muschiulet de vita fragezit, care este intins pe o folie, batut putin, dupa care se adauga carne de pui, bacon sau carne afumata, iar in mijloc prune confiate. - Fructele de padure: gustul lor dulce-acrisor pare sa se impace foarte bine cu ceafa de porc sau cu muschiuletul de porc, facute la gratar sau la cuptor.

acum 82 luni (18 Feb 2017)

Mixul dintre dulce, sarat si picant par sa fie tot mai cautate, mai ales cand vine vorba despre peparate la cuptor sau la gratar. Dulceata din preparate o puteti obtine cu ajutorul fructelor, care se impaca foarte bine cu mai toate tipurile de carne, cu branzeturile sau cu aperitivele reci. Alaturi de bucatarul Gheorghe Marica am realizat un top 5 fructe care pot fi folosite cu incredere in mancare. - Prunele confiate: acestea se impaca foarte bine cu carnea de vita, dar si cu baconul. Puteti realiza un preparat pe care nu il vor uita repede musafirii folosindu-va de muschiulet de vita fragezit, care este intins pe o folie, batut putin, dupa care se adauga carne de pui, bacon sau carne afumata, iar in mijloc prune confiate. Carnea se ruleaza si se baga pentru 35 de minute la cuptor, la 180 de grade. De asemenea, prunele confiate pot fi acoperite cu bacon si bagate la cuptor, rezultand o gustare savuroasa. - Caisele posate: merg bine cu pastrami de rata, dar si cu carne de pasare in general. Caisele posate sunt o delicioasa umplutura pentru o rulada din carne de curcan cu bacon, la cuptor. - Perele: aceste fructe se potrivesc cu ficatul de rata. - Fructele de padure: gustul lor dulce-acrisor pare sa se impace foarte bine cu ceafa de porc sau cu muschiuletul de porc, facute la gratar sau la cuptor. Cand vine vorba despre fructe de padure, cei mai multi bucatari apeleaza la sosuri. De asemenea, acestea pot fi folosite si la antreurile reci. Acesta merge foarte bine in aperitive cu oua de prepelita sau ansoa. De exemplu, daca vrem sa ne rasfatam papilele gustative si ne place combinatia dintre dulce si sarat putem sa apelam si la un piept de pui "Brazilian". Pieptul de pui se da prin putina faina si se prajeste in putin unt, dupa care se stinge cu putin vin. De asemenea, nu prea merg nici cu tocanitele. Nu este niciun fruct de care ar trebui sa ne ferim. Doua preparate carora cea mai populara bautura alcoolica le da o savoare unica Cu ce preparate ne protejam sistemul d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro