Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Umaid Bhawan Palace are vedere la capitala desertului, Jodhpur, fiind la 15 minute de mers cu masina de aeroportul din Jodhpur si la 2,4 km de gara din Jodhpur. Oaspetii preocupati de sanatate au la dispozitie studio de yoga, sala de fitness si terenuri de tenis. Proprietatea este la 300 de metri de poarta orasului vechi si la 500 de metri de templul Ngoc Son si de piata Dong Xuan. De asemenea, acestea beneficiaza de o baie sala de dus, articole de toaleta din partea casei si o tava de bun venit. Camerele si suitele de la Bucuti & Tara Beach Resort Aruba ofera stil si confort, TV prin cablu, dezumidificatoare de aer, cuptor cu microunde si frigider.

acum 96 luni (23 Jul 2016)

LOCUL 1 - Umaid Bhawan Palace Jodhpur, India Construit intre 1928 si 1943, acest palat grandios din gresie galbena se afla in mijlocul unei gradini de peste 10 hectare, fiind una dintre cele mai mari resedinte private din lume. Resedinta in stil art deco si cu design renascentist are 2 piscine si ofera tratamente de rasfat la Jiva Grande Spa. Umaid Bhawan Palace are vedere la capitala desertului, Jodhpur, fiind la 15 minute de mers cu masina de aeroportul din Jodhpur si la 2,4 km de gara din Jodhpur. Muzeul unic Champagne Walk invita oaspetii sa admire colectia de obiecte de epoca victoriene si edwardiene, cu un pahar de sampanie in mana. Jiva Spa ofera tratamente traditionale indiene de infrumusetare, precum si cazi cu hidromasaj si bai cu aburi. Oaspetii preocupati de sanatate au la dispozitie studio de yoga, sala de fitness si terenuri de tenis.

LOCUL 2 - Shinta Mani Resort, Cambodgia Situat in regiunea Siem Reap Siem Reap Province, la 500 de metri de strada Pub Siem Reap, hotelul dispune de o piscina in aer liber si gratar disponibil pe tot parcursul anului. Renovat recent, Complexul Shinta Mani este o proprietate tip boutique cu un design realizat de firma de arhitectura Bensley. Acest complex amenajat asemenea unei curti ofera 62 de camere si 1 suita Junior. Toate unitatile de cazare situate la primul etaj au un balcon cu vedere la peisajul din jur, iar celelalte beneficiaza de acces direct la piscina magnifica si la gradinile tropicale luxuriante. De asemenea, camerele au TV prin satelit, minibar si baie privata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

LOCUL 4 Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Vietnam Hanoi La Siesta Hotel & Spa ofera camere si suite confortabile, cu WiFi gratuit, in orasul Hanoi. Proprietatea este la 300 de metri de poarta orasului vechi si la 500 de metri de templul Ngoc Son si de piata Dong Xuan. LOCUL 5 Achtis Hotel, Grecia Hotelul Achtis a fost construit intr-una dintre cele mai inalte zone din satul traditional Afitos ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro