Top bancuri despre coruptie. De ce se opereaza politicienii romani in strainatate

Top bancuri despre coruptie. De ce se opereaza politicienii romani in strainatate

Va prezentam o selectie de zece bancuri facute pe seama coruptilor. Romanul e genul de om care, daca ia el spaga, o denumeste cadou, daca o ia altul, tipa ca este ditamai mita.

acum 36 luni (12 Aug 2017)

Va prezentam o selectie de zece bancuri facute pe seama coruptilor.

- Un dar este atunci cand cel care primeste spune: "Multumesc!", iar cel care da spune: "Sa nu mai vorbim despre asta!". O mita este atunci cand cel care da spune: "Multumesc!", iar cel care primeste spune: "Sa nu mai vorbim despre asta!". Un politist a fost prins in timp ce lua spaga un plic cu solutia la Solitaire. Daca ai studii superioare si dai spaga sa te angajezi femeie de serviciu, atunci sigur esti romanca. De ce se opereaza politicienii romani in strainatate?

- Pentru ca in Romania ar trebui sa dea spaga si ei sunt obisnuiti doar sa ia! Oferta meditatii:

Expert in spaga cu multiple relatii in ministere organizez cursuri de dare si luare de mita in conditii avantajoase pentru ambele parti!

7.Tatal, profesor universitar si fiica eleva discuta:

Tatal: mirosi a fum, iar ai fumat? Intrebare la examenul de medicina: La ce cabinet din Romania se foloseste expresia "Inspirati...Expirati!"?

Raspuns 1 : La cabinetul de fitness - Partial corect.

Raspuns 2: La cabinetul de pneumologie - Partial corect. Pacientii inspirati sunt cei care dau spaga medicului, iar cei "expirati" (adica neinspirati) sunt cei care n-au de unde. Un investitor strain s-a autodenuntat ca a dat o spaga de 1,5 milioane!

Ca dovada, la noi nimeni nu s-a autodenuntat ca a luat spaga. Romanul e genul de om care, daca ia el spaga, o denumeste cadou, daca o ia altul, tipa ca este ditamai mita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro