Top bancuri cu Mos Craciun. De ce divorteaza pensionarii in Ajun si cum alege o blonda cel mai frumos brad

Top bancuri cu Mos Craciun. De ce divorteaza pensionarii in Ajun si cum alege o blonda cel mai frumos brad

Un tatic vrea sa-i faca o surpriza fetitei de cinci anisori, isi pune un costum de Mos Craciun si intra cantand in camera unde micuta se juca langa bradul impodobit "Mos Craciun cu plete dalbe, a venit de prin nameti ..." Un pensionar isi suna fiul in preajma sarbatorilor de iarna, dupa luni bune de cand nu l-a vazut si nici nu au vorbit la telefon -Fiule, te-am sunat sa te anunt ca divortez de maica-ta.

acum 73 luni (20 Dec 2015)

Top bancuri cu Mos Craciun

Mos Craciun intra intr-o vila superb decorata, lasa cadourile sub brad, admira decorul si da sa plece. Pe o masuta vede un pahar cu lapte, o farfurioara cu prajiturele si un biletel pe care scria "Pentru Mos Craciun". "Draga Mosule, lasa o tableta si un Iphone sub brad si eu o sa-ti dau antidotul pentru otrava pe care am pus-o in lapte. Cu drag, Angelica"

Trei prietene povesteau ce au primit de la Mos Craciun.

- Eu am primit o cutie de bomboane belgiene si un buchet imens de trandafiri! Eu am primit o lenejerie din dantela si un cos plin cu dulciuri frantuzesti

- A treia raspunde sec: "Eu nu am primit nimic, dar a ramas cu mine pana dimineata!"

Un tatic vrea sa-i faca o surpriza fetitei de cinci anisori, isi pune un costum de Mos Craciun si intra cantand in camera unde micuta se juca langa bradul impodobit "Mos Craciun cu plete dalbe, a venit de prin nameti ..." Iar s-a imbatat tati"

Un baietel de 10 ani ii scrie lui Mos Craciun.

"Draga Mosule, sunt un copil sarac si te rog frumos sa-mi aduci un calculator performant sa pot munci, sa castig un ban cinstit si sa-mi ajut familia. Te mai rog sa-mi aduci si o bicicleta sa ma pot relaxa dupa ce muncesc pentru familia mea. Mosule, te mai rog sa-mi aduci si o ciocolata mare sa o impart cu fratii mei mai mici care nu au mai mancat dulciuri de la Craciunul trecut".

Copilul duce scrisoarea la Posta si postaritele citesc scrisoarea si, impresionate de povestea copilului, decid sa ii faca ele cadoul dorit. Pun mana de la mana si ii cumpara calculatorul si bicicleta. Dupa cateva zile primesc o noua scrisoare de la baietel si deschid repede plicul. Sunt convins ca mi-ai trimis si ciocolata, dar proastele alea de la posta au mancat-o"

Vine Mos Craciun la copiii somalezi.

- Dar voi de ce sunteti asa de slabi? Dar zic la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bici... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro