Top 5 plante care iti pun sanatatea in pericol

Top 5 plante care iti pun sanatatea in pericol

Aceste plante pot cauza dureri de cap si de stomac, ameteli, stari de greata, voma, alergii, iritatii sau chiar moartea. De aceea, leandrul nu este recomandat sa fie tinut in apartament si, chiar daca-l pastram afara, trebuie sa acordam o atentie deosebita interactiunii unui copil cu el.

acum 93 luni (21 Sep 2016)

Aceste plante pot cauza dureri de cap si de stomac, ameteli, stari de greata, voma, alergii, iritatii sau chiar moartea. In plus, in urma unor studii, s-a demonstrat ca, aproape 90% dintre cazurile de otravire la cei mici sunt cauzate de inghitirea unor flori toxice. Ficusul

Desi este una dintre cele mai intalnite plante de apartament, ficusul este un real pericol pentru cei mici. Specialistii ne atrag atentia ca tulpina si seva acestei plante sunt extrem de toxice, iar interactiunea acestora cu pielea poate da alergii. Daca este mancat, este posibil sa dea stari de greata, varsaturi si dureri abdominale. In cazul in care o persoana consuma din aceasta parte a plantei, trebuie sa mearga de urgenta la spital. De aceea, leandrul nu este recomandat sa fie tinut in apartament si, chiar daca-l pastram afara, trebuie sa acordam o atentie deosebita interactiunii unui copil cu el.

Ceaiuri care te pot ajuta sa dormi noaptea

Afla in ce momente ale zilei esti mai predispus la probleme de sanatate ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro