Top 5 coji de legume si fructe vindecatoare

Top 5 coji de legume si fructe vindecatoare

Cojile de ceapa alunga durerile de cap In popor, cojile de ceapa erau folosite ca vopsea naturala pentru ouale de Paste si pentru lana. Spala bine cinci cartofi, pana nu mai ramane nicio urma de pamant, curata-i si fierbe coaja in jumatate de litru de apa, timp de 20 de minute.

acum 75 luni (4 Apr 2018)

Cojile de ceapa alunga durerile de cap

In popor, cojile de ceapa erau folosite ca vopsea naturala pentru ouale de Paste si pentru lana.

Pentru a calma crampele musculare si pentru a ameliora neplacutele dureri de cap este bine sa apelezi la ceaiul din coji de ceapa. Zilnic se bea un ceai preparat dintr-o lingurita de coji de ceapa, care se infuzeaza timp de 10 minute, in 200 ml de apa fierbinte.

Cojile de cartofi te scapa de sinuzita

Cojile de cartofi sunt bogate in minerale precum potasiul, iar tie iti fac bine daca ai dureri reumatice sau hipertensiune. Spala bine cinci cartofi, pana nu mai ramane nicio urma de pamant, curata-i si fierbe coaja in jumatate de litru de apa, timp de 20 de minute. Strecoara, lasa sa se raceasca si bea acest decoct de doua-trei ori pe zi, intr-o cura de 2 luni. Fierbe cojile de la patru cartofi intr-un litru de apa si fa bai de abur o data pe zi, timp de trei zile. Daca ai afte bucale, clateste-ti gura cu decoct de coji de cartofi, de doua ori pe zi, dimineata si seara, cate cinci minute.

Afla pe Clicksanatate.ro ce tipuri de coji previn problemele de digestie!

Cum te protejezi de alergiile de primavara

Cand e nevoie de protezarea soldului ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro