Top 5 cele mai folosite melodii pentru dansul mirilor in 2016. "Sunt alese piese cunoscute, din constiinta colectiva"

Top 5 cele mai folosite melodii pentru dansul mirilor in 2016.

Din aceasta cauza, piesele de actualitate pe care se poate valsa cu minime cunostinte de dans sunt des auzite pe la nunti, dat fiind faptul ca nu sunt prea multe care sa se preteze la un astfel de moment.

acum 43 luni (4 Sep 2016)

Dansul mirilor este, dupa tort, cel mai important moment al unei petreceri de nunta, moment in care noua familie deschide petrecerea si da drumul la distractie. In Romania procentul celor care aleg pentru dansul mirilor o piesa vesela, energica, antrenanta este mic, dat fiind faptul ca nu multi investesc timp in lectii de dans, motiv pentru care aleg ca dansul mirilor sa fie un simplu vals.

Din aceasta cauza, piesele de actualitate pe care se poate valsa cu minime cunostinte de dans sunt des auzite pe la nunti, dat fiind faptul ca nu sunt prea multe care sa se preteze la un astfel de moment. Sunt unii care sunt mai clasici si folosesc piese vechi si cativa mai curajosi care incep dansul pe o piesa vesela, cum e Happy de exemplu, dar prea putini", afirma Dj-ul Dacian Codreanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro