Top 5 bauturi care maresc coeficientul de inteligenta. Ce bautura cu iz exotic este folosita pentru tratarea dementei

Top 5 bauturi care maresc coeficientul de inteligenta. Ce bautura cu iz exotic este folosita pentru tratarea dementei

Medicii nutritionisti spun ca exista anumite bauturi care, consumate frecvent, pot face minuni si mentin creierul in cea mai buna forma. Top 5 bauturi care te fac mai destept: - Sucul de rodii are o cantitate mai mare de antioxidanti si consumat zilnic este bun pentru memorie si activitati generale ale creierului.

acum 64 luni (11 Aug 2015)

Medicii nutritionisti spun ca exista anumite bauturi care, consumate frecvent, pot face minuni si mentin creierul in cea mai buna forma. Este indicata mai ales pentru imbunatatirea memoriei si este considerata una dintre bauturile cele mai bune pentru sanatate", a spus Iulian Lazeanu, nutritionist. Cafeaua, benefica pentru organism

Medicii au precizat ca parte integrata dintr-o alimentatie echilibrata este si cafeaua naturala, care daca este preparata corect poate avea numeroase beneficii asupra organismului. "Doua cesti de cafea pe zi cresc capacitatea de memorare si concentrare a unei persoane. Trebuie sa consuman doua lingurite de cafea solubila la 150 de mililitri de apa. Top 5 bauturi care te fac mai destept:

- Sucul de rodii are o cantitate mai mare de antioxidanti si consumat zilnic este bun pentru memorie si activitati generale ale creierului. Aceasta bautura pastreaza arterelor principale si reduce inflamatiile la nivelul vaselor de sange.

- Ceaiul verde stimuleaza activitatea creierului si ajuta la buna functionare a organismului.

- Ceaiul de scortisoara contine doi compusi chimici si care ajuta la tratarea dementei.

- Cafeaua solubila imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare. "Doua cani de cafea beau zilnic, iar odata la trei zile consum si un pahar de vin rosu. Stiu ca fasolea este benefica pentru creier, nucile, avocado si rodia ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta", a povestit Mihaela Ciuca, o tanara angajata in domeniul privat.

Specialistii au mai precizat ca si plimbarile in natura, dragostea, somnul suficient, o alimentatie corespunzatoare, ajuta la procesul de imbunatatire a memoriei.

Mai puteti si:

"Otrava" de pe raft. Ei ne dau cateva ponturi despre cum sa alegem painea, fructele si lactatele, dar si cum sa le folosim sanatos.

Trei bauturi racoritoa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro