Top 4 declaratii homofobe in spatiul public

Top 4 declaratii homofobe in spatiul public

Si se apuca sa scrie pe facebook, sa protesteze, sa ii avertizeze pe toti de pericolul care pandeste dupa colt: "sa ne unim fratilor, sa nu ii lasam sa ne ia ce e al nostru, sa protestam, nimeni nu ne cauta pe noi la prostata, asta e ultima reduta, pe aici nimic nu trece". Locul 1 direct din dulap: Bobonete pentru acuitate vizual ideologica Pentru toti prostii care apara poponarismul si fac exces de zel in directia asta, aflati ca eu am o problema cu faptul ca la televizor se da o femeie cu barba, nu ca incurajati voi, barbatii sa isi vare penisuri in fund.

acum 66 luni (28 May 2015)

>

Noi suntem ultimul obstacol inainte cuceririi definitive a lumii noastre de catre perversii astia care sunt peste tot.

Eroul nostru statea tolanit pe canapea si isi mangaia tacticos cu o mana protuberanta de grasime cunoscuta sub numele de san. Poate il deranjase candva, dar acum nici nu isi mai dadea seama, pentru ca nu ii diminua cu nimic senzatia de macho. O mana pe san, o mana in punga cu chipsuri, o mana pe telecomanda, o mana se intinde dupa aripioarele picante, o mana pe cola, o mana pe o buca pentru a inlatura o mancarime persistenta.

Si se apuca sa scrie pe facebook, sa protesteze, sa ii avertizeze pe toti de pericolul care pandeste dupa colt: "sa ne unim fratilor, sa nu ii lasam sa ne ia ce e al nostru, sa protestam, nimeni nu ne cauta pe noi la prostata, asta e ultima reduta, pe aici nimic nu trece". Se opreste putin sa mai ia un chips ca revolta l-a scurs de energie.

As vrea sa celebram trei atitudini demne, de oameni care se impotrivesc cu gand, suflet si dos la pericolul nestiut, dar enorm, care pandeste orice barbat straight. Asadar:

Locul 3 (la egalitate) cu diploma: site-ul nationalisti.ro pentru urmatoarea declaratie

Homosexuali, bisexuali, lesbiene tot felul de ciudati. Este o minciuna care face ca traditiile si pana la urma legile naturii sa fie sfidate de oameni inconstienti.

Locul 3 (la egalitate) cu acatiste: preotul Eugen Tanasescu pentru directie si intuitie

Proiectul impacheteaza smechereste doua chestiuni socotite imorale in crestinism: concubinajul si parteneriatele gay, care a mai fost respins de Parlament.

Locul 2 cu coronita Swarovski: Mihaela Radulescu pentru diplomatie

Ce alegem fiecare sa experimentam in dormitor mi se pare foarte in regula, e omeneste si profitabil sa avem curiozitati. Ce spuneam ca ma ingrijoreaza ca mama si ma irita ca persoana cu alte idei despre iubire e sa-i vad exagerand si oferindu-ne un spectacol la care nu vr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro