Top 14 produse la pret redus: eMAG sarbatoreste 14 ani cu sute de oferte bune

Top 14 produse la pret redus: eMAG sarbatoreste 14 ani cu sute de oferte bune

Cele mai bune oferte la telefoane si tablete de ziua eMAG LG G4 are un ecran de 5,5 inci QuadHD, foloseste un procesor cu sase nuclee si dispune de una dintre cele mai bune camere de pe telefoanele cu Android. Din seria televizoarelor, nu voi intra prea mult in detalii, dar cele mai potrivite sunt acestea: un LED Panasonic de 32 inci la 1.500 de lei, un LED LG de 55 de inci cu sistem de operare webOS la 3.300 de lei si un LED Samsung de 40 de inci la 1.500 de lei cu ecran full HD.

acum 55 luni (7 Dec 2015)

Sunt promotii si reduceri de ziua eMAG, dar s-ar putea sa te pierzi in marea de produse.

Reducerile vor de 10 milioane de lei, iar 10% din valoarea achizitiei o primesti inapoi sub forma unui voucher, care va putea fi folosit ma tarziu. Cele mai bune oferte la telefoane si tablete de ziua eMAG

LG G4 are un ecran de 5,5 inci QuadHD, foloseste un procesor cu sase nuclee si dispune de una dintre cele mai bune camere de pe telefoanele cu Android. De asemenea, este acum si la poate cel mai bun pret.

Chiar daca nu este la fel de bine dotat, Samsung Galaxy S5 de anul trecut e inca un telefon foarte bun, daca treci peste designul destul de simplist. De asemenea, este disponibil si un Allview X2 Soul Pro subtire si cu un design premium. Are 16GB spatiu de stocare, 2GB de memorie RAM si un ecran de 5,2 inci full HD.

Pe lista telefoanelor mai intra si Lenovo Vibe X2 cu spatiu de stocare de 32GB, un design interesant si 2GB de memorie RAM.

Poate cea mai buna tableta cu Android este de la Samsung si se numeste Galaxy Tab S2. Are o memorie RAM de 3GB, un spatiu de stocare de 32GB si o camera principala de 8 megapixeli buna pentru majoritatea situatiilor. De asemenea, ruleaza Android Lollipop si are ecran de 9,7 inci. Si iPad Air 2, poate cea mai buna tableta dintre cate sunt disponibile acum, are un pret de aproximativ 2.000 de lei.

Cele mai bune oferte la laptopuri, PC-uri si TV-uri

Nicio lista cu recomandari nu poate sa nu includa un laptop Asus ROG pentru cei cu adevarat pasionati de gaming. Acest model e printre cele mai ieftine, dar tot are un ecran de 15,6 inci full HD, 8GB de memorie RAM, un procesor Intel i7 si o placa video Nvidia 960M.

De la Lenovo, la pret putin mai mic, exista un IdeaPad Yoga cu ecran de 14 inci, dar cu Intel i5 Skylake, 4GB de memorie RAM, display tactil full ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro