TOP 10 Cele mai bogate jucatoare de tenis in 2015. Ce suma atinge Halep

Dacă romanca și-ar fi atins obiectivul, acela de a caștiga primul său grand slam din carieră la Paris, ea s-ar fi apropiat de Serena, nu doar la puncte, ci și la premii din tenis.

acum 109 luni (8 Jun 2015)

Premiile din circuitul WTA au continuat să crească și in 2015, iar Serena Williams este lider atat la puncte, cat și la caștiguri. Simona Halep este ajunsă din urmă de o jucătoare surpriză.

Turneul Roland Garros a schimbat ierarhia jucătoarelor in funcție de caștigurile obținute din premii in 2015. O jucătoare surpriză este Lucie Safarova, finalistă la Paris, care se apropie de Simona Halep in ceea ce privește caștigurile.

Vezi in GALERIA FOTO de mai sus cum arată TOP 10 jucătoare in funcție de caștigurile din 2015

Liderul Serena Williams are toate șansele să-și depășească, in 2015, caștigurile record obținute in sezonul 2013.

Simona Halep, care s-a oprit in turul al doilea la Paris, suferind cea mai surprinzătoare eliminare din turneu, ar putea ajunge in 2015 la nu mai puțin de 10 milioane caștigați in intreaga carieră, din premii. Dacă romanca și-ar fi atins obiectivul, acela de a caștiga primul său grand slam din carieră la Paris, ea s-ar fi apropiat de Serena, nu doar la puncte, ci și la premii din tenis.

Cu două grand slam-uri rămase, acestea fiind turneele cu cele mai mari premii, jucătoarele din top 10 vor continua o luptă stransă. Principalul obiectiv al lor este incheierea in top 8 mondial, pentru a avea astfel acces la Turneul Campioanelor de la finalul anului.

Următorul turneu major al anului este grand slam-ul de la Wimbledon, care debutează pe data de 29 iunie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro