Top 10 bancuri spumoase cu intelectuali. Ce descopera Einstein, Newton si Pascal cand se joaca de-a v-ati ascunselea

Top 10 bancuri spumoase cu intelectuali. Ce descopera Einstein, Newton si Pascal cand se joaca de-a v-ati ascunselea

E randul lui Einstein sa de faca, asa ca se intoarce cu spatele, isi acopera ochii si incepe sa numere pana la 10. Un matematician si un inginer au acceptat sa participe la un experiment. Baiazid da comanda sa se aduca 1.000 de spahii pe marginea Dunarii, Stefan da comanda sa se infiga zece steaguri pe marginea Dunarii, Baiazid da comanda sa se aduca toata armata pe marginea Dunarii, Stefan da comanda sa se infiga toate steagurile pe marginea Dunarii.

acum 44 luni (9 Apr 2016)

Einstein, Pavlov sau Nicolae Iorga sunt doar cateva dintre numele care apar in aceste glume.

Einstein, Newton si Pascal se joaca de-a v-ati ascunselea. E randul lui Einstein sa de faca, asa ca se intoarce cu spatele, isi acopera ochii si incepe sa numere pana la 10. Pascal fuge sa se ascunda. Newton deseneaza pe pamand un patrat cu latura de un metru, chiar in dreptul lui Einstein, apoi se aseaza in mijlocul lui. Einstein ajunge cu numaratoarea la 10 si isi descopera ochii. Newton zambeste si spune: "Nu m-ai gasit pe mine, ai gasit un newton pe metru patrat.

Un matematician si un inginer au acceptat sa participe la un experiment. Li s-a spus ca la fiecare 30 de secunde, le era permis sa se deplaseze jumatate din distanta dintre ei doi si femeie. Inainte sa iasa din camera, matematicianul a exclamat: "Nu vezi, n-o sa ajungi niciodata la ea?". In curand o sa fiu suficient de aproape pentru toate scopurile practice."

Un roman intra intr-un bar si cere un martinus.

De ce exista mai multe femei dragute decat inteligente?

Se spune ca Nicolae Iorga se afla la masa la restaurant, cand a constatat ca nu avea ochelarii de citit. Cum fara ei nu distingea literele, marele invatat s-a intors la persoana de la masa alaturata si a rugat-o sa-i citesca si lui meniul. Persoana, un muncitor necalificat i-a raspuns:

- Imi pare rau, nici eu nu stiu sa citesc!

Pavlov bea o halba de bere intr-un bar. Pavlov tasneste de pe scaun si urla: "Cacat, am uitat sa dau de mancare la caine!"

Stefan cel Mare, pe un mal al Dunarii, iar Baiazid pe celalalt.

Baiazid da comanda sa se aduca 1.000 de spahii pe marginea Dunarii, Stefan da comanda sa se infiga zece steaguri pe marginea Dunarii, Baiazid da comanda sa se aduca toata armata pe marginea Dunarii, Stefan da comanda sa se infiga toate steagurile pe marginea Dunarii.

Baiazid mirat tr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro