Top 10 bancuri cu vasluieni. Cum au fost pacaliti sa deszapezeasca o casa: "Ni s-a spus ca acolo e carciuma"

Top 10 bancuri cu vasluieni. Cum au fost pacaliti sa deszapezeasca o casa:

Startul bancurilor despre valuieni l-au dat chiar moldovenii, cunoscute fiind interpretarile si ironia celor de la Divertis, autoironia fiind semn de inteligenta. Vasluienii sunt nelipsiti la stirile de la ora 5, asa cum apar, pe de alta parte, pe covorul rosu de la Cannes, in cele mai elitiste universitati din lume sau in celebre centre de cercetare. Plecam de la ideea ca ironia este un apanaj al tuturor romanilor si glumele fac parte din traditia poporului, de la clasicii Pacala si Tandala, pana contemporana Marsica.

acum 95 luni (20 Feb 2015)

Startul bancurilor despre valuieni l-au dat chiar moldovenii, cunoscute fiind interpretarile si ironia celor de la Divertis, autoironia fiind semn de inteligenta.

Multe dintre glumele inspirate sau cele mai nesarate vin si ca urmare a faptului ca Vasluiul se afla in topul saraciei nationale, dar si al infractionalitatii. Vasluienii sunt nelipsiti la stirile de la ora 5, asa cum apar, pe de alta parte, pe covorul rosu de la Cannes, in cele mai elitiste universitati din lume sau in celebre centre de cercetare.

Plecam de la ideea ca ironia este un apanaj al tuturor romanilor si glumele fac parte din traditia poporului, de la clasicii Pacala si Tandala, pana contemporana Marsica.

10 bancuri cu vasluieni:

1. Coboara amandoi din masini si se iau la cearta:

- Da sinii t-o dat tii carnet, uai? De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt:

-Jagermeister cu muraturi

-Rachiu de sfecla cu redbull

In ziua de Florii, apa potabila este oprita! Doi vasluieni la bar, dupa mai multe paharele:

- Gicule, zise unul, cum era vorba aia ma?...Si-am sa beau, sa beau, sa beau, pana face mata...mata... Doi vasluieni:

- In sfarsit, bine ca am gasit solutia sa ma las de baut alcool! "Am vazut, mai, oltene, ca de cand a murit Sergiu Nicolaiescu pe toate posturile de televizor e numai el". Un tanar dintr-un sat vasluian este dus la postul de politie si sanctionat cu amenda contraventionala , intrucat era baut. Am avut de gand sa ma imbat, dar am terminat banii si m-am oprit din baut. Cativa vasluieni au fost pacaliti sa deszapezeasca o casa: "Ni s-a spus ca acolo e carciuma"

Citeste si:

"De ce fug moldovenii dupa salvare? "Planuri de viitor: bluji am, jeaca-mi cumpar, oleaca de bataie stiu...".

La fel ca si ceilalti romani din alte regiuni ale tarii, moldovenii au devenit, de-a lungul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro