Top 10 bancuri cu olteni: Ce au facut prima data cand au vazut franzela? Au mancat-o cu paine!

Top 10 bancuri cu olteni: Ce au facut prima data cand au vazut franzela? Au mancat-o cu paine!

Oltenii cred ca au mari sanse sa il bata pe Bula, la bancuri. Oltenii, tinta umorului britanic Glumele despre olteni au explodat in momentul in care au fost ridicate restrictile de munca in Marea Britanie.

acum 113 luni (17 Feb 2015)

Oltenii cred ca au mari sanse sa il bata pe Bula, la bancuri. Oamenii recunosc cu zambetul pe buze ca dupa Revolutie cele mai multe glume sunt facute pe seama lor. "Bancuri cu olteni sunt adorate de moldoveni si ardeleni. Recunosc ca si eu am facut glume pe seama oltenilor si sunt din Craiova. Sunt de accord cu acest bancuri atata timp cat nu depasesc limita bunului simt. Nu conteaza cine o spune", a povestit Marius Saceanu, in varsta de 39 de ani, din Craiova.

TOP 10 BANCURI DESPRE OLTENI:

1-Ce au facut oltenii prima data cand au vazut franzela?

-3 De ce fug oltenii dupa salvare in noaptea de Inviere?

4- Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer:

- Cat face la dumneata un tuns?

5- Cum se numeste Penitenciarul de Maxima Singuranta din Craiova?

6- Un oltean isi cumpara bilet de tren si se duce in gara, insa vede ca trenul pleaca. Se uita la bilet si zice : Poti sa pleci ca biletul este la mine.

7-De ce stau oltenii cu tarnacopul la televizor ?

9- De ce stau oltenii la cinema in ultimele randuri?

10- De ce au oltenii steag in fata casei?

-Pentru ca li se falfaie de aia care spun bancuri despre ei.

Oltenii, tinta umorului britanic

Glumele despre olteni au explodat in momentul in care au fost ridicate restrictile de munca in Marea Britanie. Pe retele de socializare au aparut deja anecdote: "Anul acesta m-am bucurat de sarbatori impreuna cu familia datorita colindatorilor.

Mai citeste si

De unde li se trag oltenilor cele mai bune bancuri. Explicatiile specialistilor: "Cand vad Marea Neagra, ei spun: Muica, ce de Olt!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro