Top 10 bancuri cu detinuti. Condamnatul, in fata scaunului electric: "Ce sunt firele astea?". "Te punem imediat la curent"

Top 10 bancuri cu detinuti. Condamnatul, in fata scaunului electric:

Priveste scaunul electric de care sunt legate tot felul de fire si intreaba: - Cum se cheama dracovenia asta? Directorul inchisorii ii raspunde: - Nu-ti bate capul cu intrebari, o sa te punem imediat la curent ... Un paznic de la inchisoare catre un coleg: - Inchipuie-ti, condamnatul de la celula 152 a evadat azi noapte!

acum 65 luni (2 Mar 2016)

Un condamnat la moarte este condus de catre preot la spanzuratoare. Condamnatul zice: - Asa o vreme tampita, parinte!... La care popa: - Tie ti-e usor! Priveste scaunul electric de care sunt legate tot felul de fire si intreaba: - Cum se cheama dracovenia asta? Directorul inchisorii ii raspunde: - Nu-ti bate capul cu intrebari, o sa te punem imediat la curent ... Un reporter il intreaba: - De ce v-ati intors la inchisoare? - Mai bine aici decat acasa! - Cum asa?! - Nu intru bine, pe usa casei si nevasta-mea imi zice: "Pe unde imi umbli! Unul din ei zice, oftand: - Ehehei, daca ascultam sfatul mamei! - Ce ti-a zis mama ta? - "La usa sunt doi politisti! Doi condamnati se intalnesc: - Ce mai face John? - Ah, sarmanul, a cazut de pe schela si a murit. - Dar ce dracu' a cautat pe schela? - A fost spanzurat... Un condamnat isi intoarce lucrurile din celula cu susul in jos strigand din toti rarunchii: - Am fost jefuit, am fost cu nerusinare furat! Gardienii sosesc in graba si il intreaba: - Ce v-a fost furat? - Planurile de evadare... Un paznic de la inchisoare catre un coleg: - Inchipuie-ti, condamnatul de la celula 152 a evadat azi noapte! - Doamne ajuta! - O cafea filtru. - Bine. - Cu zaharina, va rog, sufar de diabet si nu as vrea sa mor din asta. - Tu de ce ai ajuns aici? - Din cauza fumatului... - Cum din cauza fumatului?! - In timp ce operam, m-a apucat tusea, m-a auzit paza si m-a prins! Un detinut primeste o scrisoare de la sotie. Vazandu-l, un coleg de celula il intreaba: - Te vad cam necajit. - Da.

Citeste si:

Top 10 bancuri cu Itic si Strul. De ce i-a pedepsit rabinul sa umble o saptamana cu mazare in pantofi

10 bancuri tari despre casatorie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro