Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

UPDATE Victor Ponta: Am discutat ce am discutat si cu alti oameni pe care-i consider prieteni din afara tarii, prim-ministri sau fosti prim-ministri: despre situatia actuala si despre ce cred ei ca ar fi bine sa fac.

acum 111 luni (5 Dec 2014)

UPDATE Victor Ponta: Am discutat ce am discutat si cu alti oameni pe care-i consider prieteni din afara tarii, prim-ministri sau fosti prim-ministri: despre situatia actuala si despre ce cred ei ca ar fi bine sa fac. Am vorbit despre ce este de facut in viitor, ma bazez pe oameni cu experienta pentru a incerca sa identific acele elemente care tin de agenda 2015-2016.

Ultima intalnire a celor doi a fost in octombrie anul trecut, tot la Bucuresti, dupa ce in vara aceluiasi an cei doi au mancat impreuna la un restaurant din apropierea sediului PSD.

Seful Guvernului declara atunci ca a discutat cu Blair despre ce se va intampla in Europa si ca a primit multe sfaturi bune.

Tony Blair este in prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind insarcinat de catre secretarul de stat american John Kerry sa elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului si atragerea investitiilor private in Cisiordania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro