Toma Petcu, demnitarul "otoxid". Cate greseli poate face ministrul Energiei intr-o ora

Intr-un interviu de o ora, Toma Petcu, a reusit "performanta" sa greseasca in orice subiect atins, de la energia nucleara, pana la carbune si uraniu, aratand cat de putin stapaneste acest domeniu strategic.

acum 52 luni (15 May 2017)

Intr-un interviu de o ora, Toma Petcu, a reusit "performanta" sa greseasca in orice subiect atins, de la energia nucleara, pana la carbune si uraniu, aratand cat de putin stapaneste acest domeniu strategic. Un interviu acordat recent site-ului DC News a scos in evidenta cat de putin stapaneste cunostintele minime, desi a repetat ca are ambitii regionale pentru companiile gestionate. "Se simte nevoia de investitii in domeniul furnizarii si aici putem vedea evenimentele meteo pe care le-am avut asta-iarna, dar si luna trecuta, cand conditiile meteo deosebite au creat probleme pe partea de furnizare si au scos in evidenta ca nu s-au facut investitii in acest sens", a afirmat ministrul, in interviul mentionat.

Nu ratati editia de luni a ziarului "Romania Libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro