Tom Hardy, detalii despre momentul in care Shia LaBeouf l-a facut KO la filmari: "M-am trezit in bratele cuiva. Am vrut sa plec, dar nu m-au lasat"

Tom Hardy, detalii despre momentul in care Shia LaBeouf l-a facut KO la filmari:

Atat Hardy, cat si LaBeouf sunt cunoscuti pentru abordarea extrem de profunda a rolurilor pe care le primesc, asa ca nu a fost o surpriza pentru nimeni comportamentul pe care il aveau pe platourile de filmare, avand in vedere ca jucau rolul unor frati ce aveau o relatie tensionata. Intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, Hardy a marturisit ca admira etica de munca a lui Shia si ca intelege seriozitatea cu care trateaza orice rol: "Unui actor i se cer doua lucruri: sa fie disciplinat si de incredere, sa fie comunicativ si placut la locul de munca.

acum 19 luni (15 Mar 2018)

In 2012, cei doi actori au lucrat impreuna la filmul "Lawless" si au trecut prin clipe tensionate pe platourile de filmare. Cu toate acestea, actorul britanic Tom Hardy (40 de ani) are numai cuvinte de lauda fata de colegul sau, americanul Shia LaBoeuf (31 de ani), scrie Daily Mail. Atat Hardy, cat si LaBeouf sunt cunoscuti pentru abordarea extrem de profunda a rolurilor pe care le primesc, asa ca nu a fost o surpriza pentru nimeni comportamentul pe care il aveau pe platourile de filmare, avand in vedere ca jucau rolul unor frati ce aveau o relatie tensionata. Ceea ce a fost de-a dreptul socant a fost faptul ca LaBeouf, care simtea in mod constant ca este neglijat in favoarea partenerului sau, l-a lovit peste ceafa pe Hardy, lasandu-l inconstient. Intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, Hardy a marturisit ca admira etica de munca a lui Shia si ca intelege seriozitatea cu care trateaza orice rol: "Unui actor i se cer doua lucruri: sa fie disciplinat si de incredere, sa fie comunicativ si placut la locul de munca.

FOTO Daily Mail Actorul a continuat sa-i laude performantele actoricesti ale fostului sau coleg: "Shia are capacitatea de a construi o scena bazandu-se exclusiv pe imaginatia lui. Tom Hardy a povestit si cum Shia l-a facut K.O intr-una din secvente, spunand despre fostul sau coleg ca "este o persoana dura, foarte intimidanta": "M-a atacat. Am vrut sa plec, dar mi s-a raspuns ca nu pot face asta, pentru ca mai avem trei saptamani de filmari", a povestit actorul. Alte probleme ale actorului Anul trecut, actorul Shia LaBoeuf a fost arestat in Georgia pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, fiind retinut in inchisoarea Chatham, potrivit autoritatilor. El a fost eliberat cateva ore mai tarziu, dupa ce a platit o cautiune de 7.000 de dolari.

Shia LaBeouf a mai avut probleme de acest fel cu politia in ianuarie.

In 2014, actorul a fost arestat dupa ce a d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro