Tobi Ibitoye a fost salvat de Smiley la VOCEA ROMANIEI! A cantat FABULOS "Freedom"

Tobi Ibitoye a fost salvat de Smiley la VOCEA ROMANIEI! A cantat FABULOS

Primii 16 concurenti au urcat pe scena vocilor plini de emotii, dar si cu ambitia de a-si demonstra calitatile vocale, dar si pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, ca merita sa mearga mai departe in competitie si sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei.

acum 88 luni (27 Nov 2015)

Smiley, Moga si Tudor s-au grabit sa comenteze momentul

Au inceput editiile live de la Vocea Romaniei! Primii 16 concurenti au urcat pe scena vocilor plini de emotii, dar si cu ambitia de a-si demonstra calitatile vocale, dar si pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, ca merita sa mearga mai departe in competitie si sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei. Un veritabil duel al antrenorilor care si-au demonstrat calitatile artistice si pedagogice prin performantele elevilor. Cu doi cantareti exceptionali: Antonio Fabrizi, un italian din Napoli, de 35 de ani si Florentina Ciuna, concurenta cu un ambitus extraordinar, si la care Tudor Chirila a renuntat cu usurinta, Loredana are sanse reale la VOCEA ROMANIEI.

Antonio Fabrizi a fost fenomenal si a dat o lectie. Italianul s-a chinuit sa cante in limba romana melodia lui George Nicolescu, "Etenitate", atat cu vocea cat si la pian, cu toate ca "a-ul" i-a pus mari probleme. Rezultatul a fost exceptional si a mers direct la inima publicului. "Loredana este singura ta problema in concursul asta", a venit imediat si lovitura sub centura pentru colega sa... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro