Toate noile manuale digitale au fost publicate pe manuale.edu.ro

Toate noile manuale digitale au fost publicate pe manuale.edu.ro

De miercuri, cadrele didactice, elevii, parintii si publicul larg pot accesa gratuit noile manuale pentru clasele I si a II-a, in format digital, intrand pe site-ul manuale.edu.ro. Este vorba despre manualele la disciplinele "Matematica si exploarea mediului" pentru clasele I si a II-a, "Comunicare in limba romana", clasa a II-a, "Comunicare in limba moderna - Limba engleza" pentru clasele I si a II-a, "Comunicare in limba materna maghiara", clasa I si "Comunicare in limba romana pentru minoritati", clasa I.

acum 115 luni (15 Oct 2014)

De miercuri, cadrele didactice, elevii, parintii si publicul larg pot accesa gratuit noile manuale pentru clasele I si a II-a, in format digital, intrand pe site-ul manuale.edu.ro. Comenzile pentru manualele in format print si digital vor fi facute de catre scoli si transmise inspectoratelor scolare i Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE).

La finalul procesului de centralizare a cererilor, CNEE va incheia contracte cu ofertantii care au castigat licitatia, in vederea achizitionarii manualelor solicitate de catre unitatile de invatamant.

Viabilitatea manualelor este de patru ani scolari, cu posibilitatea de extindere pentru inca doi ani scolari, cu conditia reevaluarii lor.

Abecedarul lipseste

In ceea ce priveste lotul de manuale pentru disciplina "Comunicare in limba romana", clasa I, contestat de catre unii ofertanti participanti la licitatie, ministerul inca asteapta decizia Consiliului de Solutionare a Contestatiilor.

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a semnat luni, 13 octombrie, ordinele de ministru privind aprobarea noilor manuale destinate disciplinelor din clasele I si a II-a, castigatoare ale licitatiei. Este vorba despre manualele la disciplinele "Matematica si exploarea mediului" pentru clasele I si a II-a, "Comunicare in limba romana", clasa a II-a, "Comunicare in limba moderna - Limba engleza" pentru clasele I si a II-a, "Comunicare in limba materna maghiara", clasa I si "Comunicare in limba romana pentru minoritati", clasa I. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro