TOATE extragerile Loteriei bonurilor, GRESITE

Așa se face că la prima extragere, unde bonul caștigător a fost de șase lei, 18.215 persoane au revendicat premiul, iar suma primită de fiecare a fost de 50 de lei.

acum 102 luni (16 Nov 2015)

Astfel, in legea loteriei fiscale scrie că prima cifră extrasă din urne este cifra unităților, insă Ministerul Finanțelor și Loteria Romană au stabilit, la fiecare extragere, că prima cifră extrasă este cea a sutelor, potrivit economica.net.

Așadar, la prima extragere cand bonul caștigător a fost unul de șase lei, caștigătorii reali erau cei cu bonuri in valoare de 600 de lei. Insă, la fiecare extragere ministrul Finanțelor a aprobat o extragere greșită, iar prima cifră extrasă din urne a fost cea a sutelor.

Așa se face că la prima extragere, unde bonul caștigător a fost de șase lei, 18.215 persoane au revendicat premiul, iar suma primită de fiecare a fost de 50 de lei. Ulterior, Ministerul Finanțelor a schimbat legea și a fixat numărul maxim de caștigător ca fiind 100 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro