Toate drumurile Tel Drum duc la Dragnea. "Capusa" baronului infipta in banii publici cu contracte de milioane de euro

Toate drumurile Tel Drum duc la Dragnea.

Dincolo de lucrarile atribuite de Consiliul Judetean Teleorman, firma a castigat majoritatea lucrarilor de reparatii la drumuri organizate de primariile conduse de primari PSD, sustinuti si sprijiniti de Liviu Dragnea, presedinte al PSD Teleorman. Contracte de 400 de milioane de lei in 2009 Intr-un singur an, 2009, Tel Drum castiga din bani publici, in judetul condus de Liviu Dragnea, contracte de aproximativ 400 de milioane de lei. De la lucrari de reparatii pe drumurile judetene, pana la alimentari cu apa sau alte lucrari edilitare, Tel Drum a detinut monopol in Teleorman, atata timp cat Liviu Dragnea a condus judetul de pe fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. De la colegul de liceu, la colegii de facultate In 2011, cand Tel Drum a ajuns in atentia Comisiei Europene, Dragnea nu a scapat de scandal.

acum 67 luni (2 Dec 2014)

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD a negat mereu orice legatura cu actionariatul Tel Drum, in ciuda faptului ca toate drumurile firmei din Alexandria duc catre el. Firma de drumuri a Consiliului Judetean Teleorman a fost privatizata atunci la decizia lui Dragnea, fiind cumparata de Marian Fiscuci, om de afaceri din Teleorman si coleg de liceu al lui Liviu Dragnea.

Fiscuci este cel mai pune mana, in acte, pe Tel Drum si din societatea aproape intrata in faliment la data privatizarii aceasta devine in doar cativa ani extrem de profitabila.

Marian Fiscuci a platit 8 miliarde de lei, in rate, pentru firma, desi societatea era evaluata la 20 de miliarde. Imediat ce a vandut societatea, Consiliul Judetean Teleorman a facut un imprumut de 10 miliarde de lei pentru reparatii drumuri.

Vreme de 10 ani, Tel Drum a crescut cum nicio alta firma din Teleorman nu a mai facut-o. Dincolo de lucrarile atribuite de Consiliul Judetean Teleorman, firma a castigat majoritatea lucrarilor de reparatii la drumuri organizate de primariile conduse de primari PSD, sustinuti si sprijiniti de Liviu Dragnea, presedinte al PSD Teleorman. Contracte de 400 de milioane de lei in 2009 Intr-un singur an, 2009, Tel Drum castiga din bani publici, in judetul condus de Liviu Dragnea, contracte de aproximativ 400 de milioane de lei. Reabilitare DJ 701 (107 milioane lei), alimentare cu apa in comuna Segarcea Vale( 4 milioane lei) , ranforsare, consolidare pe DN 61, CNADNR ( 5,8 milioane lei), alimentare cu apa in comuna Calinesti ( 3,6 milioane lei), lucrari si servicii de intretinere multianuala iarna si vara 2009-2012 pentru drumurile judetene din Teleorman ( 104 milioane lei) sunt doar cateva dintre contractele incheiate intr-un singur an intre Tel Drum si Consiliul Judetean Teleorman sau primariile din judet. De la lucrari de reparatii pe drumurile judetene, pana la alimentari cu apa sau alte lucrari edilitare, Tel Drum a detinut monopol in Teleorman, atata timp ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro