Toate animalele care traiesc intr-un orasel din Spania sunt considerate de acum "locuitori non-umani" si au drepturi

Toate animalele care traiesc intr-un orasel din Spania sunt considerate de acum

Proiectul a fost propus de primarul socialist Pedro perez Espinosa, care a vrut sa le confere animalelor de aici un nou statut.

acum 98 luni (28 Jul 2015)

Proiectul a fost propus de primarul socialist Pedro perez Espinosa, care a vrut sa le confere animalelor de aici un nou statut. Acum el a jurat ca va respecta nu doar nevoile locuitorilor, ci si ale concetatenilor sai non-umani, care traiesc alaturi de oameni de peste o mie de ani, spune primarul, citat de Daily Mail.

Deocamdata nu se stiu detalii despre noul document care apara drepturile animalelor de aici si nimeni nu stie ce vor face, de exemplu, stapanii unor animale foarte bolnave, care ar trebui eutanasiate.

Prin noua lege, orasul interzice orice practica menita sa raneasca sau sa mutileze un animal, inclusiv cunoscutele lupte cu tauri care au loc in Spania.

Si alte tari au luat unele masuri in favoarea animalelor. India a decretat in anul 2013 ca balenele si delfinii sunt "persoane non-umane" si ca este ilegal ca ele sa fie tinute captive, in scopuri de divertisment. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro