TOAMNA nu vine cu VESTI BUNE: o EPIDEMIE de GRIPA ar face RAVAGII in Romania

TOAMNA nu vine cu VESTI BUNE: o EPIDEMIE de GRIPA ar face RAVAGII in Romania

Doctorul Fulop explica: "Gripa are niste complicatii reduabile in randul populatiei varstnice si in randul celor foarte mici si una dintre complicatiile majore este pneumonia bacteriana Reprezentantii statului spun ca au fost demarate deja procedurile de achizitie a vaccinului antigripal, iar imunizarea populatiei ar trebui sa inceapa in luna noiembrie.

acum 69 luni (30 Sep 2014)

Doar cinci copii dintr-o suta mai sunt vaccinati astazi in Romania impotriva gripei, in timp ce numarul adultilor imunizati a scazut ingrijorator.

Mai mult, scandalurile iscate in jurul institutului Cantacuzino au dus la scaderea increderii populatiei in vaccinul anti-gripal.

Doctorul Fulop explica: "Gripa are niste complicatii reduabile in randul populatiei varstnice si in randul celor foarte mici si una dintre complicatiile majore este pneumonia bacteriana

Reprezentantii statului spun ca au fost demarate deja procedurile de achizitie a vaccinului antigripal, iar imunizarea populatiei ar trebui sa inceapa in luna noiembrie. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro