Toamna anunturilor Facebook: piata pentru second hand si Messenger Lite

Toamna anunturilor Facebook: piata pentru second hand si Messenger Lite

Facebook e cea mai populara retea sociala, cu foarte multi utilizatori accesand-o de pe telefon, prin aplicatie. Mai e si Messenger Lite, o aplicatie de 10MB pentru conexiuni la internet lente si pentru tarile unde telefoanele scumpe nu sunt prea populare.

acum 72 luni (4 Oct 2016)

Facebook e cea mai populara retea sociala, cu foarte multi utilizatori accesand-o de pe telefon, prin aplicatie. In acest context, compania vine cu Marketplace, un produs web care sa te tina departe de inca un site pe care ai mai intra din cand in cand. In aceasta "piata" virtuala vor fi produse si cumparate de utilizatori, ca pe unul dintre site-urile celebre ca eBay sau OLX. "Pentru a gasi ceva anume, cauti prin functia Search si sortezi rezultatele in functie de locatie, categorie si pret.

Marketplace va fi doar pe dispozitive mobile si va inlocui pictograma pentru Messenger. In cateva luni, poate in 2017, ti-ai putea muta anunturile de pe OLX sau Okazii aici, dar vezi ca numele real te va ajuta mai mult in vanzare decat pseudonimul de pe primele amintite.

Si aceasta platforma nu e singura anuntata. Mai e si Messenger Lite, o aplicatie de 10MB pentru conexiuni la internet lente si pentru tarile unde telefoanele scumpe nu sunt prea populare. Desigur, e doar pentru Android si e putin probabil sa vina pe iPhone. Si Facebook Lite e doar pentru Android, desi a fost lansata in urma cu peste un an. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro